אז מסתבר שהארה שקניתי היא ככל הנראה לא בוליביאנית (הוא אפילו ממש קטן ביחס לבלו & גולד)
ומחיפושים נרחבים באינטרנט מצאתי שהוא כנראה "CATABLU" הכלאה של קטלינה עם בלו אנד גולד.
לכן הוא 75% בלו אנד גולד ו25% סקארלט אני כרגע ממש מתלבט אם להחזיר אותו למוכר ולדרוש את כספי בחזרה.
שהרי יש סיכויים די גבוהים שהוא עקר (הבאתי זכר בכוונה מכיוון שיש לי נקבה של B&G)
בכל מקרה יום לאחר שרכשתי אותו הלכתי לווטרינר לבצע בדיקות מין , כלמידיה, מקור ונוצות ופוליומה.
התוצאות עדיין לא הגיעו.
אני מתלבט אם לחכות לתוצאות הבדיקות ובמידה והכל תקין להשאירו למרות שיש סיכוי סביר שהוא עקר (בכל זאת דור 2)
או אם להחזיר אותו למוכר אפילו בלי לחכות לתוצאות הבדיקות.
(אם משהו בבדיקות יהיה לא תקין לא יהיה ספק בכלל שאחזיר אותו)
אשמח לשמוע את דעתכם בעניין ואולי אני טועה וזה באמת גוונים של בלו & גולד
תמונה מהאינטרנט של CATABLU :
תמונות של התוכי שלי :
התמונות שהוא נראה יותר כתום הן עם פלאש אבל בכל מקרה אין ספק שהוא יותר כתום מהנקבה שלי.
ומחיפושים נרחבים באינטרנט מצאתי שהוא כנראה "CATABLU" הכלאה של קטלינה עם בלו אנד גולד.
לכן הוא 75% בלו אנד גולד ו25% סקארלט אני כרגע ממש מתלבט אם להחזיר אותו למוכר ולדרוש את כספי בחזרה.
שהרי יש סיכויים די גבוהים שהוא עקר (הבאתי זכר בכוונה מכיוון שיש לי נקבה של B&G)
בכל מקרה יום לאחר שרכשתי אותו הלכתי לווטרינר לבצע בדיקות מין , כלמידיה, מקור ונוצות ופוליומה.
התוצאות עדיין לא הגיעו.
אני מתלבט אם לחכות לתוצאות הבדיקות ובמידה והכל תקין להשאירו למרות שיש סיכוי סביר שהוא עקר (בכל זאת דור 2)
או אם להחזיר אותו למוכר אפילו בלי לחכות לתוצאות הבדיקות.
(אם משהו בבדיקות יהיה לא תקין לא יהיה ספק בכלל שאחזיר אותו)
אשמח לשמוע את דעתכם בעניין ואולי אני טועה וזה באמת גוונים של בלו & גולד
תמונה מהאינטרנט של CATABLU :
תמונות של התוכי שלי :
התמונות שהוא נראה יותר כתום הן עם פלאש אבל בכל מקרה אין ספק שהוא יותר כתום מהנקבה שלי.