שלום רב,
יש לי שנה וחצי כבר תוכון (כשקיבלתי אותו הוא היה בן חודש או 3 חודשים, לא זוכר)
בהתחלה התוכון היה כל הזמן לידי, לא פחד ונתן לי ללטף אותו ושיחק איתי.
אחרי איזה חודש הוא הפסיק להיות איתי והתחיל לפחד (להתרחק ממני ולעוף כאשר שאני רק מתקרב או בא להחליף לו את האוכל ומים)
עברנו דירה בדצמבר, נתתי לו שבוע להתרגל ותמיד הוצאתי אותו (יש מקרים שלא כי הייתי עד כדי כך עסוק)
קיבלתי מדוד שלי קוקטייל שלא מפחד ממני (אבל לא אוהב כשנוגעים בו, רק אחרי שעתיים כשהוא בחוץ הוא נותן לך ללטף אותו בראש ובאוזניים שהוא מת על זה).
התוכון שלי כל הזמן מנסה להיות חבר של הקוקטייל, אך הקוקטייל מנסה לנשוך כאשר הוא מתקרב אפילו לכלוב שלו.
מה לעשות כדי לגרום לו לאהוב אותי שוב?
תודה. ארתור.
בגלל שאני גם בכיתה יא אז אני כל הזמן לומד ויש ימים שאני לא פותח אפילו את כלובם.
אני לא יודע אם יש קשר לקוקטייל שהתוכון שלי מפחד ממני, אבל אני שם את זה פה למקרה.
יש לי שנה וחצי כבר תוכון (כשקיבלתי אותו הוא היה בן חודש או 3 חודשים, לא זוכר)
בהתחלה התוכון היה כל הזמן לידי, לא פחד ונתן לי ללטף אותו ושיחק איתי.
אחרי איזה חודש הוא הפסיק להיות איתי והתחיל לפחד (להתרחק ממני ולעוף כאשר שאני רק מתקרב או בא להחליף לו את האוכל ומים)
עברנו דירה בדצמבר, נתתי לו שבוע להתרגל ותמיד הוצאתי אותו (יש מקרים שלא כי הייתי עד כדי כך עסוק)
קיבלתי מדוד שלי קוקטייל שלא מפחד ממני (אבל לא אוהב כשנוגעים בו, רק אחרי שעתיים כשהוא בחוץ הוא נותן לך ללטף אותו בראש ובאוזניים שהוא מת על זה).
התוכון שלי כל הזמן מנסה להיות חבר של הקוקטייל, אך הקוקטייל מנסה לנשוך כאשר הוא מתקרב אפילו לכלוב שלו.
מה לעשות כדי לגרום לו לאהוב אותי שוב?
תודה. ארתור.
בגלל שאני גם בכיתה יא אז אני כל הזמן לומד ויש ימים שאני לא פותח אפילו את כלובם.
אני לא יודע אם יש קשר לקוקטייל שהתוכון שלי מפחד ממני, אבל אני שם את זה פה למקרה.