מה אני עושה? לוקח לוטרינר מיד?
מה אני עושה עכשיו???????
מה אני עושה עכשיו???????
מוזמנים לפרגן כאן: מפרגנים ל"תוכיפדיה"
מה אני עושה? לוקח לוטרינר מיד?
מה אני עושה עכשיו??????? מוזמנים לפרגן כאן: מפרגנים ל"תוכיפדיה"
מה זה אומר?
על רצפת הכלוב ? נראה מנופח ? ישנוני ? משהו חריג בהתנהגות, מראה ? צריך לקחת לוטנרינר לתוכים. בנוסף אתה צריך להחליף לו לכופתיות.. הוא לא מקבל את התזונה השלמה שהוא צריך. מחר תיקח אותו. תנסה לקבוע תור, אם לא תצליח אז תלך בלי תור. תחליף לו למים נקיים ותנסה לתת לו מהאוכל שלו וירקות, ביצה קשה. אני חושבת שהוא צריך להיות בטמפרטומה מחוממת, לפחות 27 מעלות נראה לי, תברר..
מכיוון שאתה לא מראה תמונות, קשה לנו להתרשם.
אז, ליתר ביטחון, קח אותו לווטרינר. ובינתיים שים אותו במקום חם (27 - 28 מעלות צלזיוס).
שמתי לידו מפזר חום אבל ראיתי שהוא לא מצליח להירדם אז כיביתי אותו. וחוץ מזה אני לא ממש בטוח שהוא חולה כי כשאני שם אותו בחדר לבד בלי אנשים שמפחידים אותו אז הוא עולה למקל. ושמישהו נכנס, הוא יורד לרצפה .
והוא לא מנפח נוצות וכל זה. והוא גם שקט מדי. מוזמנים לפרגן כאן: מפרגנים ל"תוכיפדיה"
12-09-2020, 11:51 AM
אם אתה מחמם עם מפזר חום, תדאג שהאוויר/הרוח לא תנשוב ישירות על התוכי.
12-09-2020, 11:56 AM
גם ממרחק, אם הרוח החמה נושבת על התוכי, הוא לא יסבול את זה.
צריך להפנות את הרוח לכיוון אחר לגמרי. והכי חשוב הוא לקחת אותו לווטרינר, מהר ככל האפשר.
12-09-2020, 11:59 AM
אין בעיה אני אשתדל. אבל היום בבוקר הוא לא היה על הרצפה ועכשיו הוא חזר לרבוץ שם
מוזמנים לפרגן כאן: מפרגנים ל"תוכיפדיה"
12-09-2020, 12:27 PM
אני מציע שלא להתגרות בגורל, אל תמתין עד לרגע האחרון, זה עלול להיות מאוחר מידי.
כידוע לך שתוכים מעמידים פנים כאילו הכל בסדר, גם כשהתוכי מרגיש רע מאד הוא ממשיך לאכול, או לפחות מנקר באוכל ועושה עצמו אוכל ומנסה להתנהג כרגיל, הוא "משחק אותה" כאילו הוא בריא. מכאן - גם כשהתוכי אוכל זה לא אומר שהוא בריא. יש תוכים שאוכלים ולאחר כמחצית השעה, מתים!
12-09-2020, 12:55 PM
להלן מספר סימנים למצב של מחלה ו/או תרום מחלה:
עזרה ראשונה: כפי שציינתי לעיל, לחמם את התוכי - להוסיף מנורה או מפזר - חום ליד הכלוב. יש לדאוג שהאוויר החם לא יגיע ישירות אל התוכי. - טמפרטורת הסביבה צריכה להיות 27 - 28 מעלות צלזיוס. - קח את התוכי בהקדם לווטרינר שיש לו ניסיון עם תוכים. |
|