תודה על הטיפים אני בהחלט איישם אותם.
הפרחון הזה ממש לא מתעניין בכופתיות ניסיתי יום אחד בבוקר לא להאכיל דייסה אבל הוא יחכה כמו גדול. וגם שאני מכינה לגוזלים האחרים דייסה הוא פשוט עף אלי ולוקח את מזרק חחח אי אפשר שלא לתת לו.
הוא אוהב פירות אבל אני משתדלת לא יותר מדיי.
גם אוכל שלנו לא יאכל אין לו התלהבות לזה או עניין הבאתי לו חצי אגוז מלך הוא יותר משחק איתו.
אגב לא מצליח עדיין בצורה יעילה לתפוס ברגל ולהחזיק הרבה נקווה שזה משהו שקשור לגיל.
הייתה לי התנסות עם ארות גדולות ולא הייתה לי בעיה לגמול.
בל נשכח שהוא היה גוזל מאוד קשה בהאכלה.
היום אין לו בעיה באכילת מזרק יש לו את כל ההתנהלות הרגילה של גוזל רגיל.
יש לי שאלה אחרת קצת מלחיצה, עם גזע עץ זית אחד ששמתי לו על הכלוב הבחנתי היום שהוא מחורר פתאום בחורים קטנטנים.
משהו חי שם כי לא היה את זה עד עכשיו, מישהו יכול לומר יש מה זה?
אני מורידה את זה דחוף אבל רציתי לדעת אם זה מסוכן ואם יש שם ג’וקים או זחלים להלן תמונה
ראיתי כמה ג’וקים קטנים חומים ליד החלון בתוך הבית ושמתי לב למחרת שהם התרבו השאלה אם זה קשור לעץ גזע הזה שני הדברים הללו הגיעו פחות או יותר יחד. מקווה שמישהו פה יודע על זה ויכול לעזור לי. ק
צת מלחיץ.
אגב אתמול הוצאנו אותו החוצה פעם ראשונה עם רתמה.
שמנו לו את הסטנד בחוץ והוא היה בשוק בקושי זז, הבעיה הייתה שלאחר חצי שעה כשנכנסנו איתו היה קשה להוריד לו והוא נכנס לסטרס.
כמעט גזרתי לו את הרתמה מהגוף כי היא הסתבך איתה ולא נתן לי להוריד.
אין מצב שהוא רואה את הרתמה ונותן לי שוב לשים (פעם ראשונה לא עשה בכלל בעיות).
הבעיה היא שהוא לא יוצא מהבית בכלל, הוא עף הכל הבית למד לתמרן והוא פשוט עושה פעלולים באוויר שזה טוב.
כבר החלטנו פה אחד שאנחנו לא לוקחים לו את מהותו והוא יישאר תוכי שעף ומשתולל בכל הבית אבל הרעיון הוא להוציא אותו איתנו לגינות וטיולים שייהנה מהבחוץ והרתמה לא עושה לו טוב, זה מבאס.
לכן חשבתי על הפתרון הבא: רק ליציאה לבחוץ שלא יעוף ויברח מבהלה מה דעתכם?
הפרחון הזה ממש לא מתעניין בכופתיות ניסיתי יום אחד בבוקר לא להאכיל דייסה אבל הוא יחכה כמו גדול. וגם שאני מכינה לגוזלים האחרים דייסה הוא פשוט עף אלי ולוקח את מזרק חחח אי אפשר שלא לתת לו.
הוא אוהב פירות אבל אני משתדלת לא יותר מדיי.
גם אוכל שלנו לא יאכל אין לו התלהבות לזה או עניין הבאתי לו חצי אגוז מלך הוא יותר משחק איתו.
אגב לא מצליח עדיין בצורה יעילה לתפוס ברגל ולהחזיק הרבה נקווה שזה משהו שקשור לגיל.
הייתה לי התנסות עם ארות גדולות ולא הייתה לי בעיה לגמול.
בל נשכח שהוא היה גוזל מאוד קשה בהאכלה.
היום אין לו בעיה באכילת מזרק יש לו את כל ההתנהלות הרגילה של גוזל רגיל.
יש לי שאלה אחרת קצת מלחיצה, עם גזע עץ זית אחד ששמתי לו על הכלוב הבחנתי היום שהוא מחורר פתאום בחורים קטנטנים.
משהו חי שם כי לא היה את זה עד עכשיו, מישהו יכול לומר יש מה זה?
אני מורידה את זה דחוף אבל רציתי לדעת אם זה מסוכן ואם יש שם ג’וקים או זחלים להלן תמונה
ראיתי כמה ג’וקים קטנים חומים ליד החלון בתוך הבית ושמתי לב למחרת שהם התרבו השאלה אם זה קשור לעץ גזע הזה שני הדברים הללו הגיעו פחות או יותר יחד. מקווה שמישהו פה יודע על זה ויכול לעזור לי. ק
צת מלחיץ.
אגב אתמול הוצאנו אותו החוצה פעם ראשונה עם רתמה.
שמנו לו את הסטנד בחוץ והוא היה בשוק בקושי זז, הבעיה הייתה שלאחר חצי שעה כשנכנסנו איתו היה קשה להוריד לו והוא נכנס לסטרס.
כמעט גזרתי לו את הרתמה מהגוף כי היא הסתבך איתה ולא נתן לי להוריד.
אין מצב שהוא רואה את הרתמה ונותן לי שוב לשים (פעם ראשונה לא עשה בכלל בעיות).
הבעיה היא שהוא לא יוצא מהבית בכלל, הוא עף הכל הבית למד לתמרן והוא פשוט עושה פעלולים באוויר שזה טוב.
כבר החלטנו פה אחד שאנחנו לא לוקחים לו את מהותו והוא יישאר תוכי שעף ומשתולל בכל הבית אבל הרעיון הוא להוציא אותו איתנו לגינות וטיולים שייהנה מהבחוץ והרתמה לא עושה לו טוב, זה מבאס.
לכן חשבתי על הפתרון הבא: רק ליציאה לבחוץ שלא יעוף ויברח מבהלה מה דעתכם?