שלום שוב.
אז שוב רק צריכה התייעצות קטנה למרות שכבר קראתי שוב את כל האשכולות שפתחנו בעבר לגבי האכלת הגוזל.
הגוזל סווירה הזה בן שבועיים מעלה.
התפתח יפה לקחנו אותו לאחר שבועיים כפי שהצעתם בעבר ואכן הגוזל חזק פתח עיניים.
יש לי אותו באומנת כבר כמה ימים, כמובן שמהפחד של מה שקרה עם הג'אקו הגוזל שמת אני רצה כל הזמן לבדוק אם חם לו קר לו אם יש לחות בקיצור גם בלילה קמה.
משתמשת בטבלאות שיש לכם באתר הדפסתי שומעת על האומנת בצד.
קניתי דייסה חדשה פתחתי כשהגוזל הגיע.
לגבי מה הטמפרטורה קיבלתי את האחד הזה שדיברנו עליו שמתי איזה 5 לפחות וזה שמקובע באומנת בחוץ כמובן כל אחר מראה טמפ׳ אחרת כבר שיגע אותי אז אני פשוט בודקת את הגוזל שיהיה לו חם מדיי והתנשף הורדתי עד שמצאתי בינתיים את הטמפ' שהכי נוחה.
הוא נינוח לא מתנשף ואכן נוגעת ברגלים מתחת לכנפיים וחם לו ונעים.
הוא אקטיבי הצליח לעמוד אפילו צומחות לו כבר נוצות.
הבעיה שלי זה הזפק. תמיד יש בועה קטנה כזאת הבנתי שזה השק עצמו אבל כמה לתת לו יש כאלה מרגישים לפי הזפק עם בועות ויש שוקלים אותו לפני ואחרי לראות שעלה 10-12%.
אז אני שוקלת ועברתי גם למזרק 10 מילגרם מיוחד של התוכים כי הכפית מבלבלת אותי אני לא בטוחה כמה באמת אוכל.
אז לגיל שבועיים וחצי יש טבלה של כמה מזרקים או מילגרם כל שבוע, או שרק לפי משקל?
אצלם לכם דף של שקילה כל יום קצה.
ב-6 להאכיל משתדלת לסיים ב-23:00 פלוס מינוס.
מכינה דייסה כמו דבש טיפה פחות לא רוצה יותר מדיי סמיך כבר עברתי סצינה עם הגוזל הקודם מעדיפה להיות על הצד הבטוח אבל לא תמיד יודעים מתי הזפק 100 אחוז ריק כי יש שק.
מחכה לפי גילו 4 שעות לפעמים עוד טיפה.
לשלשת תקינה וגם בצורה אינטנסיבית גם על זה אני מפקחת.
האם אני עושה טוב או האם לתת למשל מזרק של 10 מילגרם? 2 מזרקים?
מי יכול להסביר מה הכי נכון?
אגב להגדיל לו את הקופסה?
זאת הרשת ששמים ? ומתחת נסורת או גללי עץ ?
זאת הטבלה שעשיתי ביומיים שהוא אצלי.
שעה שקילה לפני ואחרי (כדי לראות אם אכל 10% לפחות )
אז שוב רק צריכה התייעצות קטנה למרות שכבר קראתי שוב את כל האשכולות שפתחנו בעבר לגבי האכלת הגוזל.
הגוזל סווירה הזה בן שבועיים מעלה.
התפתח יפה לקחנו אותו לאחר שבועיים כפי שהצעתם בעבר ואכן הגוזל חזק פתח עיניים.
יש לי אותו באומנת כבר כמה ימים, כמובן שמהפחד של מה שקרה עם הג'אקו הגוזל שמת אני רצה כל הזמן לבדוק אם חם לו קר לו אם יש לחות בקיצור גם בלילה קמה.
משתמשת בטבלאות שיש לכם באתר הדפסתי שומעת על האומנת בצד.
קניתי דייסה חדשה פתחתי כשהגוזל הגיע.
לגבי מה הטמפרטורה קיבלתי את האחד הזה שדיברנו עליו שמתי איזה 5 לפחות וזה שמקובע באומנת בחוץ כמובן כל אחר מראה טמפ׳ אחרת כבר שיגע אותי אז אני פשוט בודקת את הגוזל שיהיה לו חם מדיי והתנשף הורדתי עד שמצאתי בינתיים את הטמפ' שהכי נוחה.
הוא נינוח לא מתנשף ואכן נוגעת ברגלים מתחת לכנפיים וחם לו ונעים.
הוא אקטיבי הצליח לעמוד אפילו צומחות לו כבר נוצות.
הבעיה שלי זה הזפק. תמיד יש בועה קטנה כזאת הבנתי שזה השק עצמו אבל כמה לתת לו יש כאלה מרגישים לפי הזפק עם בועות ויש שוקלים אותו לפני ואחרי לראות שעלה 10-12%.
אז אני שוקלת ועברתי גם למזרק 10 מילגרם מיוחד של התוכים כי הכפית מבלבלת אותי אני לא בטוחה כמה באמת אוכל.
אז לגיל שבועיים וחצי יש טבלה של כמה מזרקים או מילגרם כל שבוע, או שרק לפי משקל?
אצלם לכם דף של שקילה כל יום קצה.
ב-6 להאכיל משתדלת לסיים ב-23:00 פלוס מינוס.
מכינה דייסה כמו דבש טיפה פחות לא רוצה יותר מדיי סמיך כבר עברתי סצינה עם הגוזל הקודם מעדיפה להיות על הצד הבטוח אבל לא תמיד יודעים מתי הזפק 100 אחוז ריק כי יש שק.
מחכה לפי גילו 4 שעות לפעמים עוד טיפה.
לשלשת תקינה וגם בצורה אינטנסיבית גם על זה אני מפקחת.
האם אני עושה טוב או האם לתת למשל מזרק של 10 מילגרם? 2 מזרקים?
מי יכול להסביר מה הכי נכון?
אגב להגדיל לו את הקופסה?
זאת הרשת ששמים ? ומתחת נסורת או גללי עץ ?
זאת הטבלה שעשיתי ביומיים שהוא אצלי.
שעה שקילה לפני ואחרי (כדי לראות אם אכל 10% לפחות )