אוהבי החיות נגד שוק הציפורים
לאחר שביקרתי בשוק וראיתי את הזוועות וההתעללות שגרמו לי להזיל דמעה החלטתי לבצע מעשה.
החלטתי לקבץ קבוצה של אנשים שלא מפחדים לצאת כנגד הדברים שמפריעים להם ולהציל את בעלי החיים שמוחזקים בכלובים קטנים כמו אסירים וקשורים ברגליהם לחתיכת עץ.
החיות האלה הם חסרי אונים מול הכוח של הבן אדם שבעיניו רואה את הכסף ולא מעניין אותו אם התוכי סובל ברמות קריטיות!
במו עיניי ראיתי איש כנראה ממוצא ערבי) שבשביל שהקקדו שלו יראה יותר טוב במכירה הוא תלש לו קבוצת נוצות שנדבקו אלה לאלה, הוא פשוט לקח פלייר ותלש בחוזקה את הנוצות כאילו שהתוכי חסין לכאב, התוכי צרח והשתולל ולאחר שנשך את האצבע של המוכר הערבי הוא גם קיבל ''מתנה'', מכה חזקה על הראש ומאסר עולם בתוך הכלוב שלא מספיק בגודלו להכיל תוכי קטן ובטח שלו תוכי מסוג קקדו!
אסור לקנות מהם תוכים ואפילו - ציוד לתוכים מחשש שהם נגועים במחלות. אני קורא לכל אוהבי החיות שבינינו להתאגד יחד ולעשות מעשה כנגד השוק הזה!
אין צורך בהפגנות ומריבות, מאבק כזה אפשר לנהל גם דרך מחשבים וטלפונים.
אני בטוח שיש ביניכם אנשים שמקושרים עם אנשים נוספים בעלי השפעה בארץ, ניתן לתת להם לקרוא את הכתבה או ללכת איתם לשוק ולנגוע בליבם. כל מי שמוכן להצטרף למאבק כנגד השוק ולהציל את החיות שם מוזמן להשאיר פה בכתבה את האימייל שלו ואת שמו, במידה ויש לכם רעיון או הצעה כיצד ניתן לצאת כנגד השוק ולסגור אותו אנו נשמח לשמוע!!מקורות נוספים: