אכן יש לי בקר טמפרטורה בנורה .. מעין ספירלה של מעלות שאוכל לשים .. אבל לדעתי הרעיון הכי טוב זה באמת לתת לגוזל שבועיים לפחות שיוכל לגדול עם ההורים.. רק שאני מקווה שפעם ביום שאציץ לראות שהוא בסדר ולא קורה משהו.. אמנם הם כל הזמן בתוך התא וזה לא סבב ראשון אבל לדעתי צריך לעשות מוניטור על הנושא לא?
אגב בהקשר לגוזלים ממש מעניין שגם הג'אקואים שלי הטילו באותו הזמן 3 ביצים. ראשון בקע לפני כמה ימים והוא מטופח יפה מהאם. גם הנסורת נקייה מצוחצחת ואין שם ג’וקים מעניין למה אצל הסווירה זה קרה?
אבל הגוזל ג'אקו השני אתמול שראיתי חצי מהביצה הייתה פתוחה והוא שוכב ללא תנועה.
לאחר כמה שעות הוצאתי וראיתי שהוא היה גוזל מלא מפותח אבל הוא מת משום מה בביצה כמה עצוב.
אולי הנקבה פתחה?
או שהוא ניסה לצאת, כששחררתי לו את הביצה היה נראה שטיפה נדבקה הביצה לחלקים מסוימים אבל יצאה בסוף.
מישהו יודע מדוע?
אגב בהקשר לגוזלים ממש מעניין שגם הג'אקואים שלי הטילו אותו זמן 3 ביצים.
ראשון בקע לפני כמה ימים והוא מטופח יפה מהאם.
גם הנסורת נקייה מצוחצחת ואין שם ג’וקים מעניין למה אצל הסווירה זה קרה?
אבל הגוזל ג'אקו השני אתמול שראיתי חצי מהביתה הייתה פתוחה והוא שוכב ללא תנועה.. לאחר כמה שעות הוצאתי וראיתי שהוא היה גוזל מלא מפותח אבל הוא מת משום מה בביצה כמה עצוב.
אולי הנקבה פתחה?
או שהוא ניסה לצאת.
כששחררתי לו את הביצה היה נראה שטיפה נדבקה הביצה לחלקים מסוימים אבל יצאה בסוף.
מישהו יודע מדוע?
אכן יש לי בקר טמפרטורה בנורה. מעין ספירלה של מעלות שאוכל לשים. אבל לדעתי הרעיון הכי טוב זה באמת לתת לגוזל שבועיים לפחות שיוכל לגדול עם ההורים.
רק שאני מקווה שפעם ביום שאציץ לראות שהוא בסדר ולא קורה משהו.
אמנם הם כל הזמן בתוך התא וזה לא סבב ראשון אבל לדעתי צריך לעשות מוניטור על הנושא לא?
אגב בהקשר לגוזלים ממש מעניין שגם הג'אקואים שלי הטילו באותו הזמן 3 ביצים. ראשון בקע לפני כמה ימים והוא מטופח יפה מהאם. גם הנסורת נקייה מצוחצחת ואין שם ג’וקים מעניין למה אצל הסווירה זה קרה?
אבל הגוזל ג'אקו השני אתמול שראיתי חצי מהביצה הייתה פתוחה והוא שוכב ללא תנועה.
לאחר כמה שעות הוצאתי וראיתי שהוא היה גוזל מלא מפותח אבל הוא מת משום מה בביצה כמה עצוב.
אולי הנקבה פתחה?
או שהוא ניסה לצאת, כששחררתי לו את הביצה היה נראה שטיפה נדבקה הביצה לחלקים מסוימים אבל יצאה בסוף.
מישהו יודע מדוע?
אגב בהקשר לגוזלים ממש מעניין שגם הג'אקואים שלי הטילו אותו זמן 3 ביצים.
ראשון בקע לפני כמה ימים והוא מטופח יפה מהאם.
גם הנסורת נקייה מצוחצחת ואין שם ג’וקים מעניין למה אצל הסווירה זה קרה?
אבל הגוזל ג'אקו השני אתמול שראיתי חצי מהביתה הייתה פתוחה והוא שוכב ללא תנועה.. לאחר כמה שעות הוצאתי וראיתי שהוא היה גוזל מלא מפותח אבל הוא מת משום מה בביצה כמה עצוב.
אולי הנקבה פתחה?
או שהוא ניסה לצאת.
כששחררתי לו את הביצה היה נראה שטיפה נדבקה הביצה לחלקים מסוימים אבל יצאה בסוף.
מישהו יודע מדוע?
אכן יש לי בקר טמפרטורה בנורה. מעין ספירלה של מעלות שאוכל לשים. אבל לדעתי הרעיון הכי טוב זה באמת לתת לגוזל שבועיים לפחות שיוכל לגדול עם ההורים.
רק שאני מקווה שפעם ביום שאציץ לראות שהוא בסדר ולא קורה משהו.
אמנם הם כל הזמן בתוך התא וזה לא סבב ראשון אבל לדעתי צריך לעשות מוניטור על הנושא לא?