שלום .. היום לאחר חודש לערך בקע לי גוזל ארה סווירה חמוד אחד שאני מחכה לו כבר לא מעט זמן.. באשכול אחר שפתחתי לפני כמה שבועות הסברתי לגבי הנסורת שיש בה מעין טפילים קטנים כאלה לפעמים על הביצים וחיכיתי לגוזל סווירה המון זמן לדעתי הוא היחיד שיבקע מבין 3 ביצים כיוון שהסתכלתי לפני מספר ימים ואחד ריק ללא כלום והשני נראה החלמון עם נקודה קטנה אך לא התפתח הגוזל.. שאלה חשובה מקווה לעשות את הצעד הכי נכון.. האם להשאיר את הגוזל לכמה שבועות שיאכילו אותו אבל האם יש סיכון שהטפילים הללו יכולים להרוג את הגוזל? לא שמתי אבקה מיוחדת לחיסול הטפילים כפי שהציעו באשכול קודם ואני במחשבה שגם בטבע הטפילים הללו נוצרים .. השאלה האם להוציא מגיל יום או לתת להם לחזק אותו שבוע יותר פחות .. השאלה היא לדעת שהטפילים הללו לא יכולים לעשות לו נזק.. מעין ג’וקים ממש ממש ממש קטנים שאגב ראיתי כבר למשל בקינים של ציפורים בעבר.. אין לי אומנת אבל מנסיון בגלל שקיץ ויש לי את הנורה שמחממת שקניתי מיוחד.. חשבתי אם הוא ישרוד בקופסא עם הנורה מעל .. קערת מים ליד ללחות .. יש לי גם כרית חימום כזאת ששמים בתקע והיא מתחממת האם אפשר לשים אותה מלמטה עם נסורת ונייר לחימום או שמספיק נורה מעל? אשמח לתשובות
הנה תמונה של הקטנציק..
ראיתי פה איך להכין אומנת , יש לי את כל הדברים שצריך, למעט רשת שצריך לשים למעלה מישהו יודע למה זה אמור להיות?
יש לי גם מד לחות שאוכל לשים.
קערת מים קטנה בצד תספיק?
כל זה כמובן אם יוצע לי להוציא את הגוזל
הנה תמונה של הקטנציק..
ראיתי פה איך להכין אומנת , יש לי את כל הדברים שצריך, למעט רשת שצריך לשים למעלה מישהו יודע למה זה אמור להיות?
יש לי גם מד לחות שאוכל לשים.
קערת מים קטנה בצד תספיק?
כל זה כמובן אם יוצע לי להוציא את הגוזל