לצערי זו ההודעה הראשונה שלי לאחר הרבה זמן
מדובר בהערכה שלי והערכה שלי בלבד על סמך מקורות גלויים והתלבטתי אם לפרסם כדי לא ליצור לחץ מיותר, לכל תושבי הצפון ובמיוחד לתושבים של ישובים צמודי גדר.
ככל הנראה האיראנים החליטו לנסות להציל את החמאס על ידי הכנסת החיזבאללה למשוואה כנראה בזמן הקרוב.
במהלך היום החיזבאללה התחיל להטריד את הכוחות בגבול לבנון עם ירי למוצבי הר דב וחדירות.
להערכתי מדובר בניסיון לבדוק את ערנות הכוחות ואולי אפילו להתיש אותם לאט לאט כך שיהיו ערים כמה שיותר זמן.
אני מעריך שהיום בערב או מחר בשעות הבוקר המוקדמות סיכוי טוב שחיזבאללה ומסונפיו ינסו ליצור חדירה רחבת היקף לאורך כל גבול הצפון ויכול להיות שגם לאורך גבול הגולן.
יש סיכוי שהם ינסו למשוך את זה יותר זמן אולי אפילו למשך 48 שעות כדי להתיש את הכוחות בצפון ולוודא שחלק מהכוחות בדרום כבר יהיו שחוקים יותר.
מי שיכול לקחת את המשפחה שלו ולרדת דרומה לאזור העמקים או המרכז לפחות ל-48 השעות הקרובות אני אישית ממליץ לו לעשות זאת (מדובר בהמלצה אישית שלי בלבד), מי שלא כדאי שימצא כל דרך להגן עליו ועל משפחתו ככל שיוכל.
אני מאוד מקווה שאני טועה ולא מטעה ואני מתנצל מראש אם אני מלחיץ מישהו.
בנוסף לזה אני רוצה לאחל את תנחומיי למשפחות הנרצחים והנופלים הי"ד
את תפילותיי למשפחות החטופים ואת איחוליי שיחזרו בריאים בקרוב
והחלמה מלאה מהירה וקלה לכל הפצועים
ואת תנחומי הכנים לאלו ששרדו ונאלצו לחזות בתופת הזו
הצליחו לגרום לנו נזק כואב וקשה מאוד אבל אנחנו ננצח בעז"ה
שאלוהים ישמור את חיילי צה"ל כוחות הביטחון וההצלה ואת כל המתנדבים שנמצאים בעוטף ובצפון ובכל גזרה שעלולה עוד להתווסף בעתיד
מדובר בהערכה שלי והערכה שלי בלבד על סמך מקורות גלויים והתלבטתי אם לפרסם כדי לא ליצור לחץ מיותר, לכל תושבי הצפון ובמיוחד לתושבים של ישובים צמודי גדר.
ככל הנראה האיראנים החליטו לנסות להציל את החמאס על ידי הכנסת החיזבאללה למשוואה כנראה בזמן הקרוב.
במהלך היום החיזבאללה התחיל להטריד את הכוחות בגבול לבנון עם ירי למוצבי הר דב וחדירות.
להערכתי מדובר בניסיון לבדוק את ערנות הכוחות ואולי אפילו להתיש אותם לאט לאט כך שיהיו ערים כמה שיותר זמן.
אני מעריך שהיום בערב או מחר בשעות הבוקר המוקדמות סיכוי טוב שחיזבאללה ומסונפיו ינסו ליצור חדירה רחבת היקף לאורך כל גבול הצפון ויכול להיות שגם לאורך גבול הגולן.
יש סיכוי שהם ינסו למשוך את זה יותר זמן אולי אפילו למשך 48 שעות כדי להתיש את הכוחות בצפון ולוודא שחלק מהכוחות בדרום כבר יהיו שחוקים יותר.
מי שיכול לקחת את המשפחה שלו ולרדת דרומה לאזור העמקים או המרכז לפחות ל-48 השעות הקרובות אני אישית ממליץ לו לעשות זאת (מדובר בהמלצה אישית שלי בלבד), מי שלא כדאי שימצא כל דרך להגן עליו ועל משפחתו ככל שיוכל.
- לוודא שהדלת הראשית בבית נעולה תמיד.
- אם חס וחלילה נכנסים לממ"ד ונכנסים מחבלים לבית חייבים לזכור שיש להחזיק את ידית הממ"ד כדי שלא יוכלו להיכנס כנ"ל גם מקלט אפשר לשים מוט או כיסא או משהו חזק וקשיח.
- מצאו כל דרך להגן על עצמכם ועל משפחתכם במידת האפשר נשק חם, מצ'טות סכיני מטבח גדולים אפילו לום או צינור ברזל באורך מטר יכולים לאפשר לכם להתגונן ואולי להציל את המשפחה שלכם. אפשר לשים קצת איזולירבנד כדי להפוך אותו ליותר יעיל.
אני מאוד מקווה שאני טועה ולא מטעה ואני מתנצל מראש אם אני מלחיץ מישהו.
בנוסף לזה אני רוצה לאחל את תנחומיי למשפחות הנרצחים והנופלים הי"ד
את תפילותיי למשפחות החטופים ואת איחוליי שיחזרו בריאים בקרוב
והחלמה מלאה מהירה וקלה לכל הפצועים
ואת תנחומי הכנים לאלו ששרדו ונאלצו לחזות בתופת הזו
הצליחו לגרום לנו נזק כואב וקשה מאוד אבל אנחנו ננצח בעז"ה
שאלוהים ישמור את חיילי צה"ל כוחות הביטחון וההצלה ואת כל המתנדבים שנמצאים בעוטף ובצפון ובכל גזרה שעלולה עוד להתווסף בעתיד
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים כלל
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת