אז איך שהכותרת נשמעת ככה המצב נכון להיום שנת 2020 בישראל.
ישנו איסור גידול וסחר גורף לכל הדו-חיים בישראל.
מכיוון שאני אדם שומר חוק - לא נענה לשאלות בנוגע לאופן הגידול של דו-חיים על-גבי הפורום.
כן נענה לשאלות בנוגע לדו-חיים בכללי שאין בהם כוונה מרומזת לגידול.
מקווה שהסטטוס הזה ישתנה בעתיד!
למרות שמדינות רבות, נאורות בעולם כמו מדינות שונות באירופה ובארה"ב גידול דו-חיים הוא דבר חוקי רגיל ונפוץ החליטו הרשויות בישראל משיקוליהם לאסור זאת באופן גורף (אולי גם בלי לבדוק לעומק) וחבל, אבל מכיוון שאני אדם שומר חוק ומקווה שבאמת נעשה מחקר מעמיק ואמיתי שמוכיח שדו-חיים שמגדלים כחיות מחמד אכן יכולות להזיק למאזן והמרקם של בעלי חיים אחרים בטבע או אפילו להעביר מחלות מסוימות אז אני מקבל את החוק ומכיר בו ואאכוף אותו.
ישנו איסור גידול וסחר גורף לכל הדו-חיים בישראל.
מכיוון שאני אדם שומר חוק - לא נענה לשאלות בנוגע לאופן הגידול של דו-חיים על-גבי הפורום.
כן נענה לשאלות בנוגע לדו-חיים בכללי שאין בהם כוונה מרומזת לגידול.
מקווה שהסטטוס הזה ישתנה בעתיד!
למרות שמדינות רבות, נאורות בעולם כמו מדינות שונות באירופה ובארה"ב גידול דו-חיים הוא דבר חוקי רגיל ונפוץ החליטו הרשויות בישראל משיקוליהם לאסור זאת באופן גורף (אולי גם בלי לבדוק לעומק) וחבל, אבל מכיוון שאני אדם שומר חוק ומקווה שבאמת נעשה מחקר מעמיק ואמיתי שמוכיח שדו-חיים שמגדלים כחיות מחמד אכן יכולות להזיק למאזן והמרקם של בעלי חיים אחרים בטבע או אפילו להעביר מחלות מסוימות אז אני מקבל את החוק ומכיר בו ואאכוף אותו.
snakes.co.il | חיות אקזוטיות - לוח חיות מחמד מקצועי לתחום החיות האקזוטיות וחיות המחמד!
כל מה שרצית לדעת על זוחלים, דו-חיים וחסרי חוליות
כאן מפרגנים לתוכיפדיה