תודה,
המוכר אמר שטעה שאמר לי על בקרת לחות פתחתי מחלוקת, אין לי צורך במדגרה של אפרוחים.
לגבי הסווירות, כשאני בודקת להם את התיבת קינון הם בחוץ על הברזלים לא נכנסים אני לא מפריעה להם הרבה הם לא ממש תוכים רגועים.
אבל פעם פעמים ביום מביאה להם מים טריים ואז קערה כל יום של או השרייה או פירות או ירקות או תערובת.
לא מפריעה להם הרבה עכשיו עם הנקיון של הכלוב חשוב לי שידגרו טוב.
אין ג’וקים בתיבת קינון שזה פלוס רציני כי ניקיתי טוב לפני ברוך השם.
רשמתי תאריך של שתי הביצים אעקוב אחרי התאריך.
אם והלוואי ותהיה בקיעה יש לי עדיין את התמונה הנוראה של הגוזל המת אחרי יומיים שלושה לא עוזב אותי.
אז אכן אעדכן ואקווה שתייעצו לי מה לעשות.
אצל המגדל הקודם שקניתי ממנו היה גוזל אחד שבקע מ-3 ביצים והוא הגיע לבגרות של חודש פלוס.
רק מפחדת שהם לא ממש עדינים התוכים הללו.
אז אומנת יש , כל שאר הדברים מוכנים לי מהגידל הקודם שמת ורק חשבו לי המד לחות כפי שאמרתי.
הלוואי ואוכל להשאיר את הגוזלים אם יבקעו לפחות שבועיים.
אבל אין לי שום דרך לדעת מה קורה כל יום אם אשאיר שם. לקח לי כמה שעות לראות גוזל מת.
מקווה שהדייסה שקניתי לגוזל הקודם תהיה טובה לסבב הזה.
היא חדשה בקושי השתמשתי סגרתי טוב ושמתי במקום קריר ויבש.
המוכר אמר שטעה שאמר לי על בקרת לחות פתחתי מחלוקת, אין לי צורך במדגרה של אפרוחים.
לגבי הסווירות, כשאני בודקת להם את התיבת קינון הם בחוץ על הברזלים לא נכנסים אני לא מפריעה להם הרבה הם לא ממש תוכים רגועים.
אבל פעם פעמים ביום מביאה להם מים טריים ואז קערה כל יום של או השרייה או פירות או ירקות או תערובת.
לא מפריעה להם הרבה עכשיו עם הנקיון של הכלוב חשוב לי שידגרו טוב.
אין ג’וקים בתיבת קינון שזה פלוס רציני כי ניקיתי טוב לפני ברוך השם.
רשמתי תאריך של שתי הביצים אעקוב אחרי התאריך.
אם והלוואי ותהיה בקיעה יש לי עדיין את התמונה הנוראה של הגוזל המת אחרי יומיים שלושה לא עוזב אותי.
אז אכן אעדכן ואקווה שתייעצו לי מה לעשות.
אצל המגדל הקודם שקניתי ממנו היה גוזל אחד שבקע מ-3 ביצים והוא הגיע לבגרות של חודש פלוס.
רק מפחדת שהם לא ממש עדינים התוכים הללו.
אז אומנת יש , כל שאר הדברים מוכנים לי מהגידל הקודם שמת ורק חשבו לי המד לחות כפי שאמרתי.
הלוואי ואוכל להשאיר את הגוזלים אם יבקעו לפחות שבועיים.
אבל אין לי שום דרך לדעת מה קורה כל יום אם אשאיר שם. לקח לי כמה שעות לראות גוזל מת.
מקווה שהדייסה שקניתי לגוזל הקודם תהיה טובה לסבב הזה.
היא חדשה בקושי השתמשתי סגרתי טוב ושמתי במקום קריר ויבש.