10-16-2019, 05:07 AM
(10-15-2019, 10:06 PM)צבי דגן כתב:(10-15-2019, 05:47 AM)אהבת חיות כתב: לצערי הרב אין מרפסת וגם לא ממש חצר.
אם הכלוב רוב היום פתוח (חוץ במצב שנשארים לבד) והם נכנסים אליו כדי לאכול ולישון כלוב כזה לא יכול להספיק למצב רבייה?
הרי להבדיל מציפורים אחרות שיש סוג של מופע חיזור, במקרה של תוכים הם מזדווגים במקום.
יש מצב, אבל זה לא בטוח, לא שמעתי על משהו שניסה להרבות בכלוב כזה.
אחד מהיתרונות (תקן אותי אם אני טועה) של חיברות שהתוכי לא רואה באדם איום ולא מפחד ממנו כך שהסיכוי להתרבות של תוכי מחוברת גדול בסביבת אדם.
זה נכון, למרות שבמשך הזמן, ובמיוחד בעונת הרבייה, הם חוששים יותר ונעשים תוקפניים.
וגם נכון הוא שיש מקרים שהם לא חוששים מהמגדל שלהם אפילו בשעת הדגירה או - הטיפול בגוזלים.
כששוחחתי עם אנשים אמרו לא מעט אנשים, אם אתה רוצה להרבות קח זוג פרא ותן להם להתרבות, מה ההיגיון בכך שכל רעש הכי קטן יבהיל אותם, הם לא נמצאים בטבע.
אתה צודק.
ולגבי הווזמרי ואמינות המקום, בהנחה שאוכל להשיג מהם גוזלים לא מנוצים כדי לגדל ולחברת כראות עיני, איך אוכל לוודא שאני מקבל ווזמרי (בהנחה שהווזמרים שלו טהורים) ולא תת סוג אחר?
אתה צודק, יש עם זה בעיה, במיוחד שידוע שרוב האקלקטוסים בארץ לא טהורי גזע.
והאם בבדיקת דם אפשר לזהות D.N.A של שני גוזלים מאותם הורים?
אפשרי, אבל רצוי קודם לבדוק במעבדה.
לא הבנתי את כוונתך,לא כל בדיקה עוברת במעבדה?
איזו בדיקה אני צריך לעשות כדי להיות בטוח שהזוג שלי הם לא אחים?
כיוון שלמיטב הבנתי גם אצל תוכים כמו אצל בעלי החיים אחרים זיווג משפחתי עלול ליצור פגמים.
זה נכון.