הזפק מתרוקן בין 4-4.5 שעות לערך, אני מאכילה הרבה יותר טוב, הם לא פולטים שזה בשבילי מראה שאני בסך הכל לא עשיתי טעויות אלא בגלל שסימבה פשוט אחרת.. הם אוכלים בלהיטות שני מזרקים ציק צ’ק .. כל אחד אמנם שוקל אחרת אבל כפי שצבי אמר צריך לראות את הזפק.
אני מחכה שתיווצר בועה בגב אבל לא שניים, לא יודעת, מעדיפה פחות מאשר יהיה איזה פאדיחה. אבל נכון, זה לא אח שלהם, למרות שראיתי את ההורים שם והם היו יפים בריאים ניצוי מעולה כמו אצלי. אבל גם סימבה הובא אלי בגיל שבועיים הרבה יותר גדול, אולי כי היה רק גוזל אחד? או לא יודעת. מה שבטוח שזה תחביב שגורם סיפוק והנאה בלתי מוסברת.
אני אנקה את תא ההטלה לתוכים.
הרגשתי רע כשלקחתי להם את הגוזלים אבל גם ככה אם היו נשארים עד בוגרים יכול להיות שהיו מותקפים על ידי ההורים כבוגרים.
האם אני חייבת להוריד את תא ההטלה לתקופה או שאפשר לנקות ולהשאיר?
הם כל לילה ישנים שם, ולדעתי העונה נגמרה.
הם עשו שני סבבים ורק האחרון היה מוצלח. אבל הם אצלי כבר שנה ורק בתקופת הריבוי הביאו גוזלים.
מה דעתכם?
אני מחכה שתיווצר בועה בגב אבל לא שניים, לא יודעת, מעדיפה פחות מאשר יהיה איזה פאדיחה. אבל נכון, זה לא אח שלהם, למרות שראיתי את ההורים שם והם היו יפים בריאים ניצוי מעולה כמו אצלי. אבל גם סימבה הובא אלי בגיל שבועיים הרבה יותר גדול, אולי כי היה רק גוזל אחד? או לא יודעת. מה שבטוח שזה תחביב שגורם סיפוק והנאה בלתי מוסברת.
אני אנקה את תא ההטלה לתוכים.
הרגשתי רע כשלקחתי להם את הגוזלים אבל גם ככה אם היו נשארים עד בוגרים יכול להיות שהיו מותקפים על ידי ההורים כבוגרים.
האם אני חייבת להוריד את תא ההטלה לתקופה או שאפשר לנקות ולהשאיר?
הם כל לילה ישנים שם, ולדעתי העונה נגמרה.
הם עשו שני סבבים ורק האחרון היה מוצלח. אבל הם אצלי כבר שנה ורק בתקופת הריבוי הביאו גוזלים.
מה דעתכם?