07-10-2019, 09:21 AM
- אם היו נמלים, נשאל השאלה, למה הן היו?
נמלים לא מגיעות ככה סתם ללא סיבה, נמלים נמשכות ומגיעות רק למקום שיש בו מזון עבורם או עבור הרימות שלהן, גם אם מדובר בפירור לחם או פרי או כל מזון אחר.
לנמלים יש חוש ריח מצוין, המחושים אוספים כל הזמן חלקיקי ריח מהאוויר, ועל ידי הזזת המחושים, לכל הכיוונים, הנמלה מגלה את הכיוון שממנו מגיע הריח.
ברגע שנמלה בודדת הגיע אל תיבת הקינון שלך, היא לוקחת חלקיק קטן מהמזון שמצאה, וחוזרת אל הקן.
בדרכה לקן היא מפרישה פרומונים, וכך משאירה מעין "סימני דרך" לכל הנמלים שיבואו אחריה.
ישנם סוגים שונים של נמלים שיש להן אמצעי ניווט נוספים.
- הגוזל שניסית להאכיל היה חלש כבר בהתחלה, לא אכל כמו שצריך, לא העלה במשקל ולכן לא שרד.
נשאלת השאלה למה הוא בקע כשהוא כל כך חלש?
יכולות להיות סיבות רבות, שלא כדאי לפרטן כאן.
אם התנאים של ההורים יהיו אופטימליים, מיטביים, צריך להניח שהגוזלים יהיו מספיק חזקים עם הבקיעה.
- לכן, אני חושב אחרת מבעלך.
אם התנאים יהיו זהים, גם אם תוציאי את הגוזל מהקן, עלול להתרחש תהליך דומה והגוזל ימות ולא משנה אם ההורים יאכילו אותו או שאת תאכילי אותו.
הרבה פעמים קורים מקרים כאלה ולאחר טיפול מתאים ושיפור התנאים של ההורים, ישנה הטלה מוצלחת.
אם המקרה יחזור על עצמו שוב ושוב, אוכל להסכים עם בעלך.
- בעניין האומנת של חברת rcom, אני יודע שזו חברה אמינה בכל מה שקשור למדגרות לדוגרי קרקע או לעופות, שלווים וזוחלים שלא רגישים לשינויים גדולים במידות החום.
לא ידוע לי מה המצב לגבי ההדגרה של ביצי תוכים במדגרות האלה.
אם זיכרוני לא מתעני, הרי שבחי-בר בכרמל, מדגירים את ביצי הדורסים (נשר, עיט, רחם ועוד) במדגרות של חברת rcom.
עיט ניצי