המילה טפילים בסוף לא הייתה הנכונה, כי שה לא היה טפיל אבל צודק היו נמלים קטנטנות שהציקו לי בעין מאוד.
אין לי דרך לדעת מה קרה לגוזל.
לא שלחתי לבדיקה אבל ניתן היה לראות גם זפק ריק אז גם חוסר אכילה נכון הייתה אולי הבעיה.
חלק ממני רוצה להשאיר אצל התוכים לשבועיים מלאים, אבל מקנן בי הפחד שמא הם ימותו וזה גורם לי לחשוב הרבה מה לעשות יש משני הצדדים שלילי.
אצלי לפחות אדאג שאכילה בזמן ונכונה אבל יש את הדברים האחרים שאצל האמא יהיו טובים יותר.
חשבתי להתקין מצלמה בפנים לראות בלי להפריע אבל לעשות חור עם מקדחה יהיה לא חכם כרגע.
אני אחכה שיבקעו, אנסה שוב עוד פעם אולי לקחת צ’אנס.
בעלי אומר שלא כדאי כי זה לא חכם לעשות אותה טעות הרי הוא מת בתיבת קינון.
הפעם יש יותר מביצה אחת מופרית אז כולי תקווה קודם שיבקעו הביצים עוד כמה שבועות ומשם נחליט מה הצעד הטוב ביותר ומתי להוציא.
אני מפחדת לגעת לה בגוזלים אם יבקעו כל יום לראות אם היא מאכילה.
לא יודעת איך היא תגיב לכך הם קריזיונרים שני אלה לא פשוט חחח.
בינתיים החלטתי לא להדגיר, לא מפריעה להם כמעט בכלל וכמו שאמרתם נתאזר בסבלנות.
רציתי לדעת אם rcom הם מדגרות שאפשר לסמוך עליהם מבחינת לחות וכו׳ יש להם מחיר לא זול אבל גם לא 5000 כמו אלו שצבי הציע ושוב יש לי שני זוגות לא 10 אין צורך במדגרה גדולה.
אין לי דרך לדעת מה קרה לגוזל.
לא שלחתי לבדיקה אבל ניתן היה לראות גם זפק ריק אז גם חוסר אכילה נכון הייתה אולי הבעיה.
חלק ממני רוצה להשאיר אצל התוכים לשבועיים מלאים, אבל מקנן בי הפחד שמא הם ימותו וזה גורם לי לחשוב הרבה מה לעשות יש משני הצדדים שלילי.
אצלי לפחות אדאג שאכילה בזמן ונכונה אבל יש את הדברים האחרים שאצל האמא יהיו טובים יותר.
חשבתי להתקין מצלמה בפנים לראות בלי להפריע אבל לעשות חור עם מקדחה יהיה לא חכם כרגע.
אני אחכה שיבקעו, אנסה שוב עוד פעם אולי לקחת צ’אנס.
בעלי אומר שלא כדאי כי זה לא חכם לעשות אותה טעות הרי הוא מת בתיבת קינון.
הפעם יש יותר מביצה אחת מופרית אז כולי תקווה קודם שיבקעו הביצים עוד כמה שבועות ומשם נחליט מה הצעד הטוב ביותר ומתי להוציא.
אני מפחדת לגעת לה בגוזלים אם יבקעו כל יום לראות אם היא מאכילה.
לא יודעת איך היא תגיב לכך הם קריזיונרים שני אלה לא פשוט חחח.
בינתיים החלטתי לא להדגיר, לא מפריעה להם כמעט בכלל וכמו שאמרתם נתאזר בסבלנות.
רציתי לדעת אם rcom הם מדגרות שאפשר לסמוך עליהם מבחינת לחות וכו׳ יש להם מחיר לא זול אבל גם לא 5000 כמו אלו שצבי הציע ושוב יש לי שני זוגות לא 10 אין צורך במדגרה גדולה.