07-07-2019, 11:58 AM
(07-07-2019, 09:33 AM)צבי דגן כתב:
- לא לעשות חורים באומנת.
אם האומנת בנויה כמו שצריך, אין צורך בחורים, בד"כ באומנת חדשה שקונים, יש אוורור טוב, הוא מתבצע בעזרת המאוורר.
- אני לא יודע מהו המצב באומנת שלך.
האם הוא מיוצר ע"י יצרן מקצועי וידוע?
האם הא נבנה ע"י חובב?
האם הצליחו כבר בעבר לגדל בו גוזלים?
- כשהצעתי לך לחורר את האומנת זה היה על סמך מצבו של הגוזל ולא היה לי את הנתונים הנ"ל.
- המד-חום שאת קונה חייב להיות ברמת אמינות גבוהה.
בד"כ המד חום המובנה באומנת, הוא אמין, ולא ברור לי למה שצלך גילינו חוסר אמינות כזו.
- הדיוק הנ"ל חשוב במיוחד במדגרה (שם, כך אני מניח יש מדחום ומד לחות מובנים) וחשוב במיוחד גם באומנת כאשר מתחילים להאכיל ישירות מהמדגרה.
- לא ברור לי המשפט הזה: "אכן יש תרמוסטט שמפסיק ומדליק רק שעם המד טמפ' שיגיע אוכל לכוון לרצוי".
מבקש הבהרת נוספת. היא מתכוונת שהיא מכוונת איזו טמפ' היא רוצה והבקר פועל בהתאם