תודה על התשובות.
אז ככה,
ינון - חשבתי שכתבתי אבל רואה שכנראה לא; התמונה ישנה מאוד. הוא היום בן 6 שנים פשוט לא הייתה לי תמונה על המחשב כשהעלתי את הפוסט. ובגלל זה אני לא מבינה ושואלת כאן, כי המלפפון היה כבר לפני כמעט שבוע ועדיין אתמול בלילה היה המצב המימי הזה כמו בתמונה
צבי -
ותמונה עדכנית על הדרך
תודה רבה.
אז ככה,
ינון - חשבתי שכתבתי אבל רואה שכנראה לא; התמונה ישנה מאוד. הוא היום בן 6 שנים פשוט לא הייתה לי תמונה על המחשב כשהעלתי את הפוסט. ובגלל זה אני לא מבינה ושואלת כאן, כי המלפפון היה כבר לפני כמעט שבוע ועדיין אתמול בלילה היה המצב המימי הזה כמו בתמונה
צבי -
- לא מצליחה לצערי לצלם יותר מקרוב, הפוקוס לא מצליח להתמקד בפלאפון יותר מזה.
מצרפת תמונות שאולי רואים שם, שצילמתי קודם כדי לשאול אם זה גם תקין כמות כזו של קשקשים? הוא יישב במקום הזה בערך שעה, וכן נופלים קשקשים בתקופה הזו אבל גם לא זכורה לי כמות כזו בבת אחת... ממש מוזר.
הקשקשים השחורים נראים (לי לפחות בעין) כמו הקשקשים השקופים בצורה ובמרקם, אבל אף פעם לא ראיתי בצבע הזה.
זה קורה שיש בצבע שהוא לא שקוף/לבן? או שזה חריג?
- אמת, אבל כבר עבר שבוע מהמלפפון. לכן לא מבינה מה קורה. ועוד בריכוז מהלילה כמו בתמונה זה נראה מצב ממש מוזר. הייתי לוקחת ישר לוטרינר אבל הוא מתנהג די רגיל, אבל רוצה לראות מה אתם חושבים ואולי עוד אקח אותו. נראה לי מוגזם המימיות הזו, לא?
- אז זהו שהשבוע הוא אכל בעיקר תערובת זרעים. פעם אחת השבוע טיפה תפוח, פעם אחת טיפה גמבה ופעם אחת השבוע ביצה קשה. אבל 97% השבוע היה הזרעים. לפני חודש בערך הייתי נותנת לו כופתיות רטובות (ואז הלשלשת הייתה שונה ויותר רכה אבל בכלל לא מימית כמו בימים האחרונים). ובכל אופן כרגע הפסקתי לתת כבר מלפני כמעט שלושה שבועות כי הוא עבר לכלוב חדש ואיכשהו פתאום אכל פה ושם את הכופתיות שבכלוב שלא רטובות אז הפסקתי בתקווה שיאכל אותן רגיל (זה בקושי קורה, והשבוע לא קרה בכלל לדוגמה). אז בימים האחרונים ואף יותר, כמעט שרק זרעים.
- הוא לרוב ישן מספיק, 10-12 שעות בחושך ובשקט.
אני לא סגורה על זה אבל לי נראה שהוא יחסית צמוד לאוכל ואוכל יותר מהרגיל, זה יכול לעזור להבין מה קורה?
ותמונה עדכנית על הדרך
תודה רבה.