(10-13-2024, 02:07 PM)צבי דגן כתב: כפי שכתבתי לך במייל: ראיתי את הסרטון.
שמענו רק צד אחד ואני מניח שיש גם צד שני למטבע - לכל עניין יש תמיד את הצד השני, אם אתה שומע סיפור מסוים אז עליך לשמוע את שני הצדדים ולא רק צד אחד בנושא.אין ספק שהבחור הזה מרגיש בקיפוח ובאפליה לרעתו, אבל יתכן, כשתשמע גם את הצד השני, תבין את העניין טוב יותר.קשה לי להאמין שלקחו לו את הנשק ככה סתם רק בגלל שמתנכלים ליהודים – נשמע לי לא סביר ולא הגיוני.זה שהוא קצין בצה"ל עדיין לא מקנה לו זכויות יתר.כל עוד אין לנו את כל פרטי המקרה, אנחנו לא יכולים לשפוט.
אני ינסה להשיג את הפרטים
גם אני לא מבין איך לדוגמה בכפר חווראה יש זריקות אבנים יום יום ושתי אנשים שאני מכיר אישית נרצחו שם (הלל ויגל יניב היד) ובכל זאת הצבא לא נכנס בהם מספיק חזק
הינה עוד מקרים דומים
11 בינואר – פיגוע דקירה בדרום הר חברון: מחבל דקר גבר בחוות יהודה ליד היישוב שמעה ופצע אותו באורח בינוני. המחבל נורה למוות על ידי אזרח שהיה במקום. שבוע לפני כן, קיבל הפצוע, בעל החווה, איומים על חייו מראש עיריית דאהרייה
21 בינואר – ניסיון פיגוע דקירה בחוות אפרים ליד רמאללה. המחבל נהרג
27 בינואר – יידוי אבנים ליד יצהר. מאבטח ירה לכיוון המיידים ופצע שניים מהם
בחודש פברואר יצאו לפועל 200 פיגועים שיצאו מאיו"ש וירושלים. במהלך החודש נרצחו 7 ונפצעו 12 כתוצאה מפיגועי טרור
ויש עוד הרבה ראה כאן עוד ועוד ועוד ויש עוד רבים וזה דברים שאנחנו מי שבשטחים חווים יום יום
והינה הפרטים כמו שרצית על הפיגוע בחוות עיטם
תכתוב במילת חיפוש בגוגל: טרור בחוות ויש לך שם עוד מלא
שנה לטבח לא נשכח ולא נסלח דורשים נקמה