10-11-2024, 05:02 AM
(10-10-2024, 07:49 PM)צבי דגן כתב:(10-10-2024, 07:24 PM)רענן כתב:(10-10-2024, 07:11 PM)צבי דגן כתב:
- הקישורים שלך לסרטונים לא עובדים. אני ינסה לסדר את זה
- אתה לא סומך על מחט עציון? תלוי במה, אם הוא לוקח ליהודי שבסכנת חיים תמידית את הנשק זה בהחלט מוריד לי מהאמון בו
ואולי זה היה מוצדק? איזה שימוש לא מוצדק יכול להיות בו? תאמין לי שהוא לא עושה לינץ על סתם ערבי
אולי היהודי השתמש בנשק שלא כדין?
האם עצם זה שהוא יהודי, מותר לו לעבור על החוק? ממש לא אבל בגלל שהוא יהודי ששומר על הארץ הערבים באים אליו ולרועי צאן שלו ומתנכלים להם
- אולי הביקורת שלך הייתה מוצדקת, אילו ידעת את פרטי המקרה. זה מוכר מאוד המקרה הזה ואחרים שדומים לו רק שלא מפרסמים את זה בתקשורת
אתה ממהר לפסוק גם מבלי לדעת את העובדות.
מקרים אחרים לא יכולים ללמד על המקרה הבודד הזה.
אני סומך על המחט, שהכיר את האירוע היטב ולכן קיבל את ההחלטה, שלפי דעתו, היא הנכונה ביותר. הוא לא היה באירוע ומי לדעתך הכיר את האירוע יותר טוב מי שזה קרה לו (ויותר מפעם אחת ולבעלי חוות רבים בסביבה) או המחט שכנראה לא מצליח להבין שיש אינספור התנכלויות ואני יכול להביא לך עוד מקרים אם אתה רוצה הוכחה טובה יותר לזה
מי שזה קרה לו ברור שהוא לא אובייקטיבי.
יכול להיות שישנן התנכלויות רבות, אבל קיימות גם התנכלויות של יהודים ונדמה לי שהן רבים יותר. ממש לא זה מה שרואים בתקשורת יש אינספור כאלה כל שבוע
- ואגב בעל החווה זה לא איזה טירון או משהו כזה שלא מבין בזה הוא קצין
גם המח"ט לא טירון שלא מבין דבר וחצי דבר. נכון אבל הוא לא חי את זה ביומיום
נתנו למח"ט תפקיד (לפקד על חטיבה שהיא יחידה צבאית גדולה) משום שסומכים עליו, על שיפוטו ועל החלטותיו.
אני מציע גם לך לסמוך על המח"ט. אני עדיין סומך עליו אבל אחרי שהוא עשה את הדבר הזה זה כבר פחות ואגב אותו דבר אני יכול להגיד לך על ביבי
שנה לטבח לא נשכח ולא נסלח דורשים נקמה