07-13-2023, 07:03 PM
אני דווקא חולק על התגובות שנאמרו כאן, מנסיוני אני אומר שבאמת לאחר שתולשים את הנוצות מהשורש אז הם גדלות תוך פחות מחודש, לעומת גזירת הנוצות (ולא תלישה) שאז הנוצות גדלות הרבה יותר לאט, (זה יכול לקחת אפילו שנה שלמה) ולכן אני כן מעדיף לתלוש את הנוצות לתוכי שגזרו לו אותם כדי שיגדלו מהר יותר ואני מסכים עם המגדל שאמר את זה, וגם יצא לי לעשות דבר כזה לפני חודשיים בערך ולא יצא מזה שום נזק אלא רק תועלת (התוכי תוך חודש כבר עף כאילו מעולם לא גזרו לו את הנוצות).
אבל חשוב שלא תעשה את זה בעצמך כי זה קצת יכאב לתוכי ואתה לא רוצה שהוא יחשוב שאתה תלשת לו את הנוצות, (הוא עלול לקבל טראומה ממך) לכן אם אתה בוחר לתלוש אז תן למישהו אחר לעשות את זה בזמן שאתה לא נמצא בטווח ראיה של התוכי.
לדעתי הסבל שהתוכי עובר כשתולשים לו את הנוצות עדיף מאשר הסבל שהוא יהיה נכה ולא יוכל לעוף במשך שנה שלמה, ואולי אפילו ייגרם לו ניוון שרירים בגלל שהוא לא יעוף הרבה זמן.
אבל חשוב שלא תעשה את זה בעצמך כי זה קצת יכאב לתוכי ואתה לא רוצה שהוא יחשוב שאתה תלשת לו את הנוצות, (הוא עלול לקבל טראומה ממך) לכן אם אתה בוחר לתלוש אז תן למישהו אחר לעשות את זה בזמן שאתה לא נמצא בטווח ראיה של התוכי.
לדעתי הסבל שהתוכי עובר כשתולשים לו את הנוצות עדיף מאשר הסבל שהוא יהיה נכה ולא יוכל לעוף במשך שנה שלמה, ואולי אפילו ייגרם לו ניוון שרירים בגלל שהוא לא יעוף הרבה זמן.