11-01-2022, 06:47 PM
(10-30-2022, 09:36 PM)צבי דגן כתב:תודה ענקית(:(10-30-2022, 06:37 PM)Yesho777 כתב: אז ככה,
אני מעריך שיהיו ימים שיהיה לי שעה ויותר להשקיע בו
וימים שיהיה לי 20-30 דק ביום להשקיע בו
אם זה המצב, אני מציע לך לקנות זוג תוכים למטרת רבייה.
כי תוכי מחוברת, זקוק להרבה יותר תשומת לב.
חשבתי על להביא זוג כדי שלא יצטרך להיות לבד כל היום, אשמח גם פה לחוות דעת מקצועית - מחשבה נכונה.
אם יגדלו כזוג אם זה מבטל או מוריד מהיכולת שלו להקשר אליי והיכולת להאכלת יד ואילוף של שניהם?
נדמה לי שאתה קצת מבלבל בין המושג "האכלת-יד" לבין המושג "חברות" עיין בקישורים הנ"ל.ולשאלתך - התשובה היא כן! זוג תוכים לרבייה, ייצרו קשרים הדדיים בניהן כדי לממש את הרבייה ופחות ייצרו קשר עם המגדל.
אני יכול להעמיד בחדר כלוב די גדול או בסלון כלוב קטן
עדיף כלוב גדול בחדר.
בנוסף יש לי גינה די גדולה ויכול לייצר להם כלוב תעופה גדול בגינה שיוכלו לבלות בו מספר שעות ביום אבל אידיאל מבחינתי שיגדלו בבית
יהיה בהתאם להמלצות שלכם המנוסים.
כלוב תעופה גדול בחצר יהיה טוב יותר מאשר בבית.
התוכים הגדולים מוצאים חן בעיניי לא יודע מה יש בהם שמושך אותי אבל זה לא הכרח בכלל
מבחינתי לגיטימי להתחיל מזוג של תוכים קטנים להתאמן עליהם על כניסה לעולם התוכים ומשם לראות איך אתפתח
לא מתאמנים על תוכים או על כל בעל חיים אחר.
בדיוק כפי שלא תתאמן על חולדה, קביה, ארנבת או חתול לפני שאתה קונה כלב.
אתה יכול לקנות זוג תוכים גדולים ולגדל אותם בכלוב התעופה (וואליר) ובתנאי שקודם תלמד כאן בפורים, ע"י קריאת המאמרים הרלוונטיים, מהם התנאים הדרושים לגידול התוכים שתחליט לגדל.
כן אבל חשוב לי הקשר איתם והיכולת לאלף אותם ולשחק איתם (נגיד דיבור לא חשוב לא בכלל).לפי קוצר הזמן הפנוי שיש לך, לצערי לא תוכל לממש את הרצונות האלה שלך ותצטרך לדחות אותם לזמנים אחרים, כשיהיה לך יותר זמן פנוי.
לגמריי עשית לי סדר וכרגע אדחה את הקניה של תוכים ואמשיך להתעסק בלקרוא את האינסוף מאמרים שיש כאן
תודה