(08-11-2022, 02:20 PM)רוני כתב: שלום לכולם! אני מגדל תוכים ועופות כבר מעל 10 שנים ולאחרונה החלטתי שאני רוצה קצת לגוון ולגדל עוד סוגי בעלי חיים
כרגע אני חושב בכיוון של זוחלים, נחש, חרדון, או משהו בסגנון.
הבעיה שלי היא שאני לא יכול לגדל בבית אלא רק בחצר או במרפסת...
ולכן אשמח לקבל הצעות איזה זוחל אפשר לגדל מחוץ לבית. (אני יכול לשים טרריום בחצר או במרפסת)
ובכללי אם יש לכם המלצות לחיות שניתן לשחרר בחצר (אבל חיות שלא מרעישות יותר מידי כי השכנים שלי בעיתיים בקטע הזה..)
שלום,
הזוחל היחידי שאתה יכול לגדל בחוץ זה צבים יש צב סודני שהרבה מגדלים בחצרות ביתם אבל גם לו אתה צריך לספק תנאים נאותים להישרדותו אצלך, בחורף חדר מחומם לדוגמה.
הסיבה שאתה לא יכול לגדל זוחלים אחרים בחוץ היא כי תנאי הגידול שלהם מאוד ספציפיים וסטייה בכל אחד מהפרמטרים עלולה להוביל לתמותה, שהטרריום בתוך הבית יותר קל להשתלט ולשלוט על תנאי בית הגידול כמו הטמפרטורה או מחזור האור או הלחות שלחלק מהזוחלים שמגדלים היא קריטית.
ממליץ לך לקרא על הצב הסודני כתבתי פה באינדקס שבאתר ובהרחבה אפשר לקרא בדף גידול צב סודני שבאתר התוכן לזוחלים סנייקס!
בהצלחה חבר אם יש לך שאלות גידול ספציפיות על הצב הסודני מוזמן לשאול בתת פורום זוחלים שאני מנהל פה באתר
snakes.co.il | חיות אקזוטיות - לוח חיות מחמד מקצועי לתחום החיות האקזוטיות וחיות המחמד!
כל מה שרצית לדעת על זוחלים, דו-חיים וחסרי חוליות
כאן מפרגנים לתוכיפדיה