(07-26-2018, 10:55 PM)אהבת חיות כתב: צבי אני שמעתי על לא מעט אנשים שבאו לווטרינר אחרי שהתוכי שלהם נפצע כי הוא נתקע בדברים בבית כי לא ידע לעוף ולעצור את עצמו,
זה רק מחזק את מה שאני טוען, אם לא היו גוזרים לו את הנוצות הוא יכל לעוף ולעצור את עצמו לפני שפגע בחפצים בבית.
שמעתי על הרבה סיטואציות של אנשים שפחדו בביתם שלהם מהתוכי כי הוא תקף אותם כשהוא עף בבית כי שיקרו להם שהוא מחוברת
אין לי אלא להצטער על שיש אנשים לא הגונים, אבל זו לא סיבה מספקת כדי לגזור את הנוצות.
מלבד זאת, אני מטיל חלק מהאשמה גם על הקונה שלא בדק היטב את התוכי לפני הקנייה.
ובנוסף, אני בספק שתוכי יבוא ביוזמתו ויתקוף את המגדל כך סתם מבלי שהמגדל ניגש אליו באופן שגוי ומתגרה, כך שהתוכי פירש את זה כתקיפה של המגדל ואז יש לתוכי אל הזכות להגן על עצמו.
אני בטוח שאם התשובה הייתה חד משמעית כמו שאתה מציג אותה אז הרבה תנועות להצלת חיות היו מתנגדות וזועמות על מה שבתי גידול עושים, ושוב אני לא אומר שאני מסכים עם זה!!!
מי אמר שהם לא עושים את זה?
העניין הוא שהם לא ממש מבינים את נושא "גידול התוכים" ולא שמים לב שהנוצות גזורות וחושבים, כמו רבים אחרים, שזה נעשה לטובתו של התוכי.
כן, האגודות האלה מדברות בעיקר על התעללות בכלבים וחתולים ועל - עופות וחיות המשק ופחות חושבים על תוכים וזאת להערכתי בגלל בורות - אי ידיעת הנושא.
אם היית מכיר אותי היית מבין את אהבתי העצומה לחיות, ואם יש מישהו שלא ירצה בשום צורה לפגוע בחיות זה אני.
אני משוכנע במה שאתה אומר ויודע שלא במקרה קראת לעצמך "אהבת חיות"
סקר: האם המאמר עזר לך? |
|||
כן | 4 | 100.00% | |
לא (פרט בתגובה למטה) | 0 | 0% | |
סה"כ | 4 הצבעות | 100% |
* הצבעת בסקר זה. | [הצג את תוצאות הסקר] |