01-20-2021, 07:06 AM
חשבתי על זה קצת,
אני חושבת שאם אני כבר משקיעה כסף ומקום בחדר, אז עדיף לי להביא קוקטייל, העלויות לא יקרות בכלל..
אסביר, מההתחלה רציתי תוכי מחוברת שעושה טריקים, ותמיד חשוב לי שייתן לי ללטף אותו בראש ( מה שלא קורה עם התוכונים )
ויהיה יותר מחובר אליי.
כיוון שקניתי תוכון, ולא סתם, אלא שניים, זה לא אפשרי.
אני קולטת יותר ויותר שתוכון לא עונה על מה שרציתי שיהיה לי.
השקעתי בהם זמן וכסף כל הזמן למרות שהתאכזבתי, מבחינת הכסף -יותר מ1,200 שקל ( כולל וטרינר ) ואני יודעת בוודאות שרוב האנשים משקיעים 300 שקל וחושבים שהם השקיעו יותר מדי.
לצערי אני מבינה מאוחר מדי , שבכסף הזה יכולתי מזמן לקנות קוקטייל,
( ה1,200 זה ללא הכסף שיש לי עכשיו ואני מתכוונת להשקיע בהם. )
אני ממש לא בטוחה שבסוף אקנה באמת קוקטייל, אבל גם אם לא השנה - שנה הבאה.
המכשול היחידי הוא ההורים שלי, הם לא ירשו שאוסיף על התוכונים קוקטייל.
הפיתרון היחידי הוא להסביר להם כמה רציתי תוכי מחוברת, ואם הם יבינו, למכור את התוכונים.
אם אצליח למכור אותם, ההורים יסכימו לי להביא את הקוקטייל שחלמתי עליו כי הוא יהיה התוכי היחידי בבית וכלום לא ישתנה.
שוב, השאלה בכלל היא שהם יסכימו לרעיון של למכור את התוכונים ולהביא קוקטייל.
אם זה יקרה, אמכור עם הכלוב וכל הציוד שלהם, ואמכור רק לבית טוב.
הסיכוי שההורים יסכימו די קלוש כי הם גם השקיעו בהם אבל אני חושבת שאצליח להסביר להם שהתוכונים פשוט לא מה שרציתי שיהיה לי, ואם אני אוכל להביא את התוכי שחלמתי עליו כל הזמן הזה אז הכסף שבזבזתי עליהם ממש לא משנה, כי סוף סוף הכל ישתלם לי ואני ארגיש שאני מקבלת משהו.
אם אני לא אצליח למכור אותם, אשאיר אותם אצלי כמובן.
אני חושבת שאם אני כבר משקיעה כסף ומקום בחדר, אז עדיף לי להביא קוקטייל, העלויות לא יקרות בכלל..
אסביר, מההתחלה רציתי תוכי מחוברת שעושה טריקים, ותמיד חשוב לי שייתן לי ללטף אותו בראש ( מה שלא קורה עם התוכונים )
ויהיה יותר מחובר אליי.
כיוון שקניתי תוכון, ולא סתם, אלא שניים, זה לא אפשרי.
אני קולטת יותר ויותר שתוכון לא עונה על מה שרציתי שיהיה לי.
השקעתי בהם זמן וכסף כל הזמן למרות שהתאכזבתי, מבחינת הכסף -יותר מ1,200 שקל ( כולל וטרינר ) ואני יודעת בוודאות שרוב האנשים משקיעים 300 שקל וחושבים שהם השקיעו יותר מדי.
לצערי אני מבינה מאוחר מדי , שבכסף הזה יכולתי מזמן לקנות קוקטייל,
( ה1,200 זה ללא הכסף שיש לי עכשיו ואני מתכוונת להשקיע בהם. )
אני ממש לא בטוחה שבסוף אקנה באמת קוקטייל, אבל גם אם לא השנה - שנה הבאה.
המכשול היחידי הוא ההורים שלי, הם לא ירשו שאוסיף על התוכונים קוקטייל.
הפיתרון היחידי הוא להסביר להם כמה רציתי תוכי מחוברת, ואם הם יבינו, למכור את התוכונים.
אם אצליח למכור אותם, ההורים יסכימו לי להביא את הקוקטייל שחלמתי עליו כי הוא יהיה התוכי היחידי בבית וכלום לא ישתנה.
שוב, השאלה בכלל היא שהם יסכימו לרעיון של למכור את התוכונים ולהביא קוקטייל.
אם זה יקרה, אמכור עם הכלוב וכל הציוד שלהם, ואמכור רק לבית טוב.
הסיכוי שההורים יסכימו די קלוש כי הם גם השקיעו בהם אבל אני חושבת שאצליח להסביר להם שהתוכונים פשוט לא מה שרציתי שיהיה לי, ואם אני אוכל להביא את התוכי שחלמתי עליו כל הזמן הזה אז הכסף שבזבזתי עליהם ממש לא משנה, כי סוף סוף הכל ישתלם לי ואני ארגיש שאני מקבלת משהו.
אם אני לא אצליח למכור אותם, אשאיר אותם אצלי כמובן.