שממית מנומרת:
נכחדה מהטבע עקב מלחמות בני האדם, הגיעה מפקיסטן.
לא דורשת הרבה חוץ ממשטח\כבל חימום מתחת למצע של הטרריום, קערות מזון ומים, תא לחות אחד לפחות לכל שממית, מסתור (אני ממליץ להביא כמה שיותר מחילות וחפצים כיוון שהשממיות המנומרות הן חיות לילה ביישניות שירגישו יותר בנוח כשיש להן הרבה מסתורים ואפשרויות למקומות לרבוץ עליהם.
השממיות המנורות חסרות קרומים ברגליים, במקום קרומים יש לן ציפורניים כיוון שהן מגיעות מהמדבר.
הן יסתדרו בחבורה (אני מגדל שתי שממיות בטרריום בגודל של אורך- 60 סנטימטרים, רוחב- 40 סנטימטרים, גובה- 40 סנטימטרים.
השממיות המנומרות הן בין השממיות הגדולות ביותר והן מאוד חברותיות וחכמות.
תוחלת החיים שלהן ארוכה והן יכולות להגיע עד לכ-20 שנים בשבי.
אני ממליץ למען הכושר הגופני והכיף של השממית להכני לה לטרריום רשת מיוחדת כדי שיטפסו עליה עם הציפורניים.
השממיות שלי מקבלות שעה ביום (לפחות) מחוץ לטרריום כדי ליצור להן גירוי ועניין.
כדאי מאוד לגוון להן בתזונה ולתת: זחלי שחרורית הקמח, תיקנים נצמדים, צרצרים.
בנוסף, יש לתת להן תוספי ויטמין D ומולטי ויטמין לזוחלים כל ארוחה שנייה.
אני הכנתי להן מבוך מגלילי נייר טואלט, קיר טיפוס מקרטון ומגדל מיוחד.
נכחדה מהטבע עקב מלחמות בני האדם, הגיעה מפקיסטן.
לא דורשת הרבה חוץ ממשטח\כבל חימום מתחת למצע של הטרריום, קערות מזון ומים, תא לחות אחד לפחות לכל שממית, מסתור (אני ממליץ להביא כמה שיותר מחילות וחפצים כיוון שהשממיות המנומרות הן חיות לילה ביישניות שירגישו יותר בנוח כשיש להן הרבה מסתורים ואפשרויות למקומות לרבוץ עליהם.
השממיות המנורות חסרות קרומים ברגליים, במקום קרומים יש לן ציפורניים כיוון שהן מגיעות מהמדבר.
הן יסתדרו בחבורה (אני מגדל שתי שממיות בטרריום בגודל של אורך- 60 סנטימטרים, רוחב- 40 סנטימטרים, גובה- 40 סנטימטרים.
השממיות המנומרות הן בין השממיות הגדולות ביותר והן מאוד חברותיות וחכמות.
תוחלת החיים שלהן ארוכה והן יכולות להגיע עד לכ-20 שנים בשבי.
אני ממליץ למען הכושר הגופני והכיף של השממית להכני לה לטרריום רשת מיוחדת כדי שיטפסו עליה עם הציפורניים.
השממיות שלי מקבלות שעה ביום (לפחות) מחוץ לטרריום כדי ליצור להן גירוי ועניין.
כדאי מאוד לגוון להן בתזונה ולתת: זחלי שחרורית הקמח, תיקנים נצמדים, צרצרים.
בנוסף, יש לתת להן תוספי ויטמין D ומולטי ויטמין לזוחלים כל ארוחה שנייה.
אני הכנתי להן מבוך מגלילי נייר טואלט, קיר טיפוס מקרטון ומגדל מיוחד.