שלום לכולם,
הגוזל החמוד גודל בצורה יפה, הכי טובה כפי שציינתי בעבר מבחינת ריקוני זפק.
הוא צווחן לא קטן, לפני אוכל, אחרי אוכל, באמצע שינה, אתה שומע אותו.
קוקי שלי תמיד עף לאומנת כדי לחבל בה בגלל הרעש שלו. אין מצב לקרב בין שניהם כשהקטן לא חזק דיו להגן על עצמו כי קוקי רואה בו אויב מספר אחד.
לאחרונה הגוזל מצא בית אצל בחור שחיכה הרבה זמן למציאת גוזל סווירה שולח סרטונים ותמונות התוכי פשוט פורח.
אפשר לומר שהתוכים שלי למטה אחרי חודש רגיעה.
לפני כמה ימים ניקינו החלפנו פתחנו את התא, אחרי הפוגה קצרה יחסית, אבל סתם לומר הם היו ממש לא רגועים שהיו בלי התיבת קינון, כל הזמן חיפשו מקומות של התא.
אני יכולה לומר שאחרי 3 ימים של התא יש כבר ביצה מאוד מוזר.
יכול להיות לא פוריה אבל מוקדם מכדי לדעת.
בינתיים הם חיזקו עצמם כי הנוצות שלהם חזרו להיות זוהרות, מלאות ונקיות.
בוא נראה מה הלאה, מאמינה שעד שיבקעו גוזלים יהיה יותר חמים אם כי כבר הכנתי מנורות חימום כפולות במידה ויהיה קר.
הרעיון שלי עם הגוזלים, במידה ויהיו יותר מאחד או שתיים להוציא בגיל מוקדם כי ראיתי שעם 3 גוזלים שהשארתי חודש זה לקח מהנקבה הרבה. ממש
הגוזל החמוד גודל בצורה יפה, הכי טובה כפי שציינתי בעבר מבחינת ריקוני זפק.
הוא צווחן לא קטן, לפני אוכל, אחרי אוכל, באמצע שינה, אתה שומע אותו.
קוקי שלי תמיד עף לאומנת כדי לחבל בה בגלל הרעש שלו. אין מצב לקרב בין שניהם כשהקטן לא חזק דיו להגן על עצמו כי קוקי רואה בו אויב מספר אחד.
לאחרונה הגוזל מצא בית אצל בחור שחיכה הרבה זמן למציאת גוזל סווירה שולח סרטונים ותמונות התוכי פשוט פורח.
אפשר לומר שהתוכים שלי למטה אחרי חודש רגיעה.
לפני כמה ימים ניקינו החלפנו פתחנו את התא, אחרי הפוגה קצרה יחסית, אבל סתם לומר הם היו ממש לא רגועים שהיו בלי התיבת קינון, כל הזמן חיפשו מקומות של התא.
אני יכולה לומר שאחרי 3 ימים של התא יש כבר ביצה מאוד מוזר.
יכול להיות לא פוריה אבל מוקדם מכדי לדעת.
בינתיים הם חיזקו עצמם כי הנוצות שלהם חזרו להיות זוהרות, מלאות ונקיות.
בוא נראה מה הלאה, מאמינה שעד שיבקעו גוזלים יהיה יותר חמים אם כי כבר הכנתי מנורות חימום כפולות במידה ויהיה קר.
הרעיון שלי עם הגוזלים, במידה ויהיו יותר מאחד או שתיים להוציא בגיל מוקדם כי ראיתי שעם 3 גוזלים שהשארתי חודש זה לקח מהנקבה הרבה. ממש