12-11-2019, 09:24 PM
הטוב ביותר הוא לקנות תערובת זרעים מוכנה ולהשרות אותם.
אפשרות נוספת (וזולה יותר) היא לקנות בשוק מעט זרעים מסוגים שונים, לערבב אותם ולהשרות.
שימי לב: תשרי חלק קטן מהזרעים בכמות כזו שהתוכי יאכל במשך שבוע (בקיץ) או שבועיים (בחורף).
נותנים לתוכי מעט ואת היתיר שומרים במקרר.
כאמור ניתן לקנות תערובת זרעים מוכנה, תערובת זרעים שמתאימים לגודל של התוכי.
ואז להוסיף תירס, חיטה מלאה, אפונים מסוגים שונים, אפונים אוסטרליות, דורה, דורה לבנה (סורגום), חריע, כוסמת, חמניות שעועית לבנה וגם שעועית חומה, עדשים, חומוס, ועוד.
ואם רוצים אפשר להוסיף גם: זרעי דלעת, זרעי חמניות קטנות, זרעי חמניה לבנה, עדשים אדומים, עדשים ירוקים, שעועית לבנה, שעועית אדומה, פול קטן, סיטריה אדומה, סיטריה צהובה, סיטריה שחורה, חומוס (מהסוג הקטן), אפונה, אפונה צהובה אפונה דן, סויה, תירס של פופקורן, דוחן לבן, דוחן צהוב, דוחן אדום, דוחן ירוק (יפני), דוחן שחור, ניגר, שיבולת שועל מקולפת, שיבולת שועל שלמה (עם הקליפה), אורז מלא, דורה אדומה, דורה לבנה, חיטה, שעורה, מאש (אפונה טאילנדית), חריע, לפתית, חפורית, כוסמת, זרעי פשתן, פרילה, קירסנה.
אפשרות נוספת (וזולה יותר) היא לקנות בשוק מעט זרעים מסוגים שונים, לערבב אותם ולהשרות.
שימי לב: תשרי חלק קטן מהזרעים בכמות כזו שהתוכי יאכל במשך שבוע (בקיץ) או שבועיים (בחורף).
נותנים לתוכי מעט ואת היתיר שומרים במקרר.
כאמור ניתן לקנות תערובת זרעים מוכנה, תערובת זרעים שמתאימים לגודל של התוכי.
ואז להוסיף תירס, חיטה מלאה, אפונים מסוגים שונים, אפונים אוסטרליות, דורה, דורה לבנה (סורגום), חריע, כוסמת, חמניות שעועית לבנה וגם שעועית חומה, עדשים, חומוס, ועוד.
ואם רוצים אפשר להוסיף גם: זרעי דלעת, זרעי חמניות קטנות, זרעי חמניה לבנה, עדשים אדומים, עדשים ירוקים, שעועית לבנה, שעועית אדומה, פול קטן, סיטריה אדומה, סיטריה צהובה, סיטריה שחורה, חומוס (מהסוג הקטן), אפונה, אפונה צהובה אפונה דן, סויה, תירס של פופקורן, דוחן לבן, דוחן צהוב, דוחן אדום, דוחן ירוק (יפני), דוחן שחור, ניגר, שיבולת שועל מקולפת, שיבולת שועל שלמה (עם הקליפה), אורז מלא, דורה אדומה, דורה לבנה, חיטה, שעורה, מאש (אפונה טאילנדית), חריע, לפתית, חפורית, כוסמת, זרעי פשתן, פרילה, קירסנה.