אז אתם אומרים שלא כדאי לי להביא תוכי נוסף. גם אני מתלבט מאוד, מצד אחד אני רוצה לרכוש תוכי נוסף, אבל מצד שני אני לא בטוח אם התוכי שלי תהיה מרוצה אי פעם מהמהלך הזה. אבל אם נגיד אני בונה בגינה כלוב בגודל של כ-4X4 מטר, לא יהיה יותר טוב לתוכי שלי להיות ביחד עם תוכי נוסף בתוך הכלוב? גם אם הם לא יהיו חברים טובים, האם עצם העובדה שיש תוכי נוסף איתה בכלוב יגרום לזה שהיא לא תהיה בודדה כשאני לא בבית? והאם אתם ממליצים לי להביא נקבת ג'אקו נוספת או שזה לא משנה איזה סוג תוכי אני אביא?
בעוד 3 שנים ששניהם יגיעו לבגרות מינית ולא ירצו יחס ממך ולא ירצו שתרים ותשחק איתם איך תרגיש? אם המצב לא היה ככה עם תוכים, הייתי מההתחלה קונה זוג ג'אקואים בידיעה שהם תמיד יהיו חברים שלי גם כשהיו להם גוזלים ואז לא הייתה לי שום התלבטות.
(11-25-2019, 08:09 AM)macaw_life כתב: הייתי באותה התלבטות כמו שלך,
בסוף החלטתי לקנות לנקבת הארה שלי זכר.
היא אמנם התחברה אליו וקצת פחות מעוניינת במגע איתי מבעבר אבל, היא עולה עליי בלי בעיה ועדיין רוצה יחס ממני ,
אני חושב שהדרך הכי טובה לשמור על רמת החברות , היא להפריד ביניהם (כלובים שונים) ולהפגיש ביניהם פעם ביומיים.
ככה הם לא יריבו כשיהיו ביחד ויהיה להם זמן איכות בנפרד איתך.
בעוד 3 שנים ששניהם יגיעו לבגרות מינית ולא ירצו יחס ממך ולא ירצו שתרים ותשחק איתם איך תרגיש? אם המצב לא היה ככה עם תוכים, הייתי מההתחלה קונה זוג ג'אקואים בידיעה שהם תמיד יהיו חברים שלי גם כשהיו להם גוזלים ואז לא הייתה לי שום התלבטות.