11-22-2019, 02:42 PM
אני נותן לה לפחות שעתיים תשומת לב ביום + שעה-שעה וחצי בערב היא ישנה עליי מתחת לשמיכה בזמן שאני צופה בטלווזייה. וזה מבלי להחשיב את הטיולים בחוץ. כך שתשומת לב היא מקבלת. אבל לפעמים יש מצב שהיא נשארת לבד בבית כמה שעות. כך שאם אני אביא תוכי נוסף היא אף פעם לא תישאר לבד ותמיד תהיה לה חברה. בדיוק כמו שבטבע תוכים אף פעם לא לבד. ואני לא מקבל את זה שאם אני אביא קקדו או ארה החברות שלה תיפגע, בגלל שגם בני האדם נחשבים כחלק מהלהקה שלה. אם אני אביא ג'אקו זכר זה כבר משהו אחר.
אין לי בעיה לתת לשני תוכים תשומת לב בגלל שאני יכול לשחק איתם במקביל. הבעיה היחידה שאני רואה זה בערב כשהתוכי ישנה עליי מתחת לשמיכה, אני לא חושב שהיא תסכים שתוכי נוסף יישן עליי במקביל. אבל נניח שאני מצליח להתגבר על הבעיה הזו, האם תוכי נוסף ישפר את איכות חייה מכיוון שהוא יארח לה חברה כשאני לא בבית או שיהיה בניהם יחסי איבה וקנאה והיא תהיה פחות שמחה?
אין לי בעיה לתת לשני תוכים תשומת לב בגלל שאני יכול לשחק איתם במקביל. הבעיה היחידה שאני רואה זה בערב כשהתוכי ישנה עליי מתחת לשמיכה, אני לא חושב שהיא תסכים שתוכי נוסף יישן עליי במקביל. אבל נניח שאני מצליח להתגבר על הבעיה הזו, האם תוכי נוסף ישפר את איכות חייה מכיוון שהוא יארח לה חברה כשאני לא בבית או שיהיה בניהם יחסי איבה וקנאה והיא תהיה פחות שמחה?