11-14-2019, 04:41 PM
האוכל שיש לך הוא לא כופתיות אלא תערובת זרעים יבשה שדרך אגב אני לא יודע כמה היא מועשרת (איכותית)
כופתיות האלה נוטריבירד G14 (של החברה ורסלה-לגה) יהיה טוב בשבילו, למרות שאני אוהב את החברה פריטי בירד אבל אני בכל זאת ממליץ נוטריבירד מכיוון שהכופתיות האילו נפוצות יותר בחנויות (כי לפעמים יש מקרים שנגמר הכופתיות ולא מוצאים) ולהחליף חברה ברגע זה לא טוב.
ראי תמונה
כופתיות מהוות 75%-80% את השאר משלימים: ירקות, תערובת זרעים, תערובת השרייה, ביצה קשה ופעמיים בשבוע אפשר חתיכה קטנה של פרי.
חשוב מאוד לתת סבידה או אבן גיר כמקור סידן. מומלץ סבידה כי מלבד הסידן יש גם מינרליים.
איך להכין תערובת השרייה? קודם כל מוכרים מוכן כאן
איך להכין בעצמך כאן
איך להשרות ראי סרטונים
ולשאלתך את זרעי החמנייה להפריד ולשמור, מדי פעם את יכולה לתת לו למקור שילמד.
לא נותנים באופן קבוע מכיוון שהם מכילים זרחן שמונע ספיגת סידן לגוף
כופתיות האלה נוטריבירד G14 (של החברה ורסלה-לגה) יהיה טוב בשבילו, למרות שאני אוהב את החברה פריטי בירד אבל אני בכל זאת ממליץ נוטריבירד מכיוון שהכופתיות האילו נפוצות יותר בחנויות (כי לפעמים יש מקרים שנגמר הכופתיות ולא מוצאים) ולהחליף חברה ברגע זה לא טוב.
ראי תמונה
כופתיות מהוות 75%-80% את השאר משלימים: ירקות, תערובת זרעים, תערובת השרייה, ביצה קשה ופעמיים בשבוע אפשר חתיכה קטנה של פרי.
חשוב מאוד לתת סבידה או אבן גיר כמקור סידן. מומלץ סבידה כי מלבד הסידן יש גם מינרליים.
איך להכין תערובת השרייה? קודם כל מוכרים מוכן כאן
איך להכין בעצמך כאן
איך להשרות ראי סרטונים
ולשאלתך את זרעי החמנייה להפריד ולשמור, מדי פעם את יכולה לתת לו למקור שילמד.
לא נותנים באופן קבוע מכיוון שהם מכילים זרחן שמונע ספיגת סידן לגוף