שבוע טוב ומבורך,
עברה עלינו שבת מאוד מוזרה עם הגוזל, בתור אחת שגידלה לא מעט תוכים, אני מסיקה שיש איזו שהיא בעיה בגוזל.
לא אכל בהתלהבות, ממש לא.
אני מכינה את הדייסה לפי 1:2 וקצת, בגלל שמאז הפעם שאמרתי על הלשלשת שהיא מוצקה כזאת (שאני מועכת את הלשלשת היא לא נמעכת בצורה רכה כפי שאמרתי אלא מעין גליל קשיח וארוך, לפעמים נתקע בישבן) ורוב הזמן הלשלשת כזאת.
יש את כל שלושת המרכיבים שצבי ציין ולא מצאתי במאמר שהוא שם פה לשלשת שדומה למה שיש לגוזל.
הלשלשת שלו הייתה רגילה בדייסה הקודמת, זה משהו שהחל מתחילת הדייסה הזאת.
אמנם מלשלש בסדר אבל זה לא לשלשת רגילה. כשהוא אוכל הוא ישר נרדם.
בוקר ממש דאגתי כי הוא ישן הרבה, והוא אוכל כל 6-7 שעות כי אז הוא מתרוקן.
אבל הוא עולה יפה במשקל ולא מוריד אז יש לו עיכול איטי ו.. לשלשת מוצקה.
מאז הארוחה הראשונה בבוקר ישן שעה ואז התעורר והחל לשחק, לנשוך בצדדים ללכת יותר טוב טיפה ממש התעורר אז זה מבלבל אותי כי הוא מתנהג כמו גוזל רגיל.
רוב הפעמים, כשאני מגיעה (וזה כל חצי שעה) גם התפיסה שלו נהייתה יותר חזקה ברגלים החל לסדר נוצות.
רק שלדעתי הלשלשת מעידה על בעיה מסוימת ואין לי מושג מה?
גם הריקון זפק מראה על אטיות.
אחכה עוד שבוע לערך אך אין שינוי בשלשלת או אם הוא לא מתחיל להתנהג יותר היפר בזמן אכילה לדעתי צריך ווטרינר לא?
מחר בבוקר אצלם את האכילה ואשים ביוטיוב כך תוכלו לראות איך גוזל אחרי 6 שעות אוכל אבל ממש לא בהתלהבות.
ועוד משהו.. הוא תמיד מעלה גירה את האוכל.
אני רואה שיש לו בפה מתחת ללשון למשל מהדייסה.
עברה עלינו שבת מאוד מוזרה עם הגוזל, בתור אחת שגידלה לא מעט תוכים, אני מסיקה שיש איזו שהיא בעיה בגוזל.
לא אכל בהתלהבות, ממש לא.
אני מכינה את הדייסה לפי 1:2 וקצת, בגלל שמאז הפעם שאמרתי על הלשלשת שהיא מוצקה כזאת (שאני מועכת את הלשלשת היא לא נמעכת בצורה רכה כפי שאמרתי אלא מעין גליל קשיח וארוך, לפעמים נתקע בישבן) ורוב הזמן הלשלשת כזאת.
יש את כל שלושת המרכיבים שצבי ציין ולא מצאתי במאמר שהוא שם פה לשלשת שדומה למה שיש לגוזל.
הלשלשת שלו הייתה רגילה בדייסה הקודמת, זה משהו שהחל מתחילת הדייסה הזאת.
אמנם מלשלש בסדר אבל זה לא לשלשת רגילה. כשהוא אוכל הוא ישר נרדם.
בוקר ממש דאגתי כי הוא ישן הרבה, והוא אוכל כל 6-7 שעות כי אז הוא מתרוקן.
אבל הוא עולה יפה במשקל ולא מוריד אז יש לו עיכול איטי ו.. לשלשת מוצקה.
מאז הארוחה הראשונה בבוקר ישן שעה ואז התעורר והחל לשחק, לנשוך בצדדים ללכת יותר טוב טיפה ממש התעורר אז זה מבלבל אותי כי הוא מתנהג כמו גוזל רגיל.
רוב הפעמים, כשאני מגיעה (וזה כל חצי שעה) גם התפיסה שלו נהייתה יותר חזקה ברגלים החל לסדר נוצות.
רק שלדעתי הלשלשת מעידה על בעיה מסוימת ואין לי מושג מה?
גם הריקון זפק מראה על אטיות.
אחכה עוד שבוע לערך אך אין שינוי בשלשלת או אם הוא לא מתחיל להתנהג יותר היפר בזמן אכילה לדעתי צריך ווטרינר לא?
מחר בבוקר אצלם את האכילה ואשים ביוטיוב כך תוכלו לראות איך גוזל אחרי 6 שעות אוכל אבל ממש לא בהתלהבות.
ועוד משהו.. הוא תמיד מעלה גירה את האוכל.
אני רואה שיש לו בפה מתחת ללשון למשל מהדייסה.