אם כך, אתה יכול להעביר אותו לכלוב שציינת.
אבל, תהיה במעקב ותבדוק שהוא אכן אוכל את כל מגוון המזונות.
אם כך, אתה יכול להעביר אותו לכלוב שציינת.
אוקי תודה רבה!
ויש לי שאלה בנוגע להלבשת הרתמה, אני בהתחלה ליטפתי אותה עם הרתמה, ואחר כך עברתי לשלב שבו אני מניח אותו עליה למשך 7 שניות. עכשיו אני הגעתי לשלב שבו אני אמור לשים לה את הרתמה על הראש, ופה הגעתי לבעיה, באשכול הזה-כיצד נרגיל את התוכי לרתמה? כתוב שצריך ללחוץ על המקום שבו אמור להיות הראש, ואז להלביש אותו עליה, והבעיה שלי זה שהרתמה שלי אם אני לוחץ עליו בצורה שאמורה להיות עגולה, זה לא הולך, ורק אם אני פותח את זה עם שני ידיים, אז זה נפתח לצורה שיכולה להתאים לראש שלה, והבעיה היא שאין לי אפשרות לעשות את זה, בגלל שאם היא הייתה עומדת על שולחן זה היה עוד אפשרי חלקית {בגלל שאני חשבתי לעשות ככה- היא תהיה על השולחן, ואז אני פותח את הרתמה לצורה עגולה שמתאימה לראש שלה, ואז להראות לה את המזרק עם האוכל, מאחורי הרתמה, ואז היא תצטרך להכניס את הראש לרתמה, ולאכול מהמזרק- כמובן אני הייתי עושה את זה כאשר היא ממש רעבה, שלא יעניין אותה הרתמה אלא האוכל בעיקר.} הבעיה העיקרית היא- שהיא לא מוכנה להיות על השולחן או על כל דבר אחר, היא רק רוצה להיות בידיים, ועכשיו שהיא יודעת לעוף זה בכלל לא אפשרי, כי היא תמיד עפה אלי ואין לי אפשרות לשים לה את הרתמה כי אני צריך את שני הידיים שלי אם לא שלושה ידיים. אשמח מאוד לקבל פתרון\עצה, איך לשים לה את הרתמה בכל זאת על הראש, למרות שהיא על היד שלי, ואו איכשהו שהיא תהיה על השולחן. (חייב לציין שהיא לא מתעניינת בדברים אחרים שיוכלו להעסיק אותה כדי להיות בשולחן, היא רוצה רק בידיים!!!)
04-28-2022, 04:09 PM
אין לך מישהו שיוכל לעזור לך?? בכל מקרה הייתי ממליץ לך להרגיל אותה להיות על מקומות אחרים ולא רק בידיים.
04-28-2022, 04:15 PM
א. עליך להאריך את משך הזמן של כל שלב.
ב. אם יש התנגדות לשלב הבא, סימן שצריך לסגת לאחור אל השלב הקודם. בכללי, זה לא פשוט להרגיל את התוכי לרתמה משום שזה לא המצב הטבעי שלו והוא חושש מכל הפעולה הזו.
04-28-2022, 08:01 PM
א. איזה זמן ושל מה?
ב. איך זה עוזר לי לשים לה את הרטמה על הראש שלה? כיצד נרגיל את התוכי לרתמה? / רז דבורה (macaw_life)
לפני שמתחיליםאימון רתמה מצריך מאתנו כמה דברים:
|
|