היי לכולם!
קודם כל ממש שמחתי לגלות שנפתח פורום חדש ופעיל!!! בדיוק השבוע התייסרתי במחשבה שקהילות הפייסבוק למיניהן פחות מדברות אלי ולאן נעלמו כל הפורומים?!
מצטער שכתבתי מלא, אשמח אם תוכלו להתייחס ולקרוא
אני סטודנט זר לווטרינריה באיטליה, בדיוק מסיים את שנתי הראשונה באוניברסיטה. לאחר שהתוכית שלי נגנבה מהבית בו שהתה (אצל חברים בעלי ניסיון, משום שלא הורשה לי לקחת אותה לאיטליה בגלל שהיא זן בסכנת הכחדה) ואחרי הרבה ניסיונות לאתר אותה הבנתי שהמקרה אבוד לצערי.. בעקבות זאת שקלתי בלב כבד לקנות תוכי כשאגיע לאיטליה אך יש לי מספר חששות.
האם הוא יוכל לעמוד בשינויים בלוז שלי (לרוב 5 שעות בבית ומעלה ולפעמים שעתיים)? בנסיעות וכאלה?
אני חושב שעם הקקדו שלי הצלחתי להגיע למצב שהיא קיבלה שינויים בצורה טובה, מצד שני קקדו ככה או ככה צווח חזק בהתאם למצב רוח.
תוכי של אדם אחד? (מן הסתם שיש את משתנה האופי החינוך החיברות אבל באופן כללי כזן)
לגבי רעש הגעתי למסקנה שבזמן לימודים אני מעדיפים צווחה צורמת יחסית פה ושם מאשר רעש/שריקות באופן מתמיד. לכן קוקטיל ירד מהפרק.
אשמח אם תוכלו לשתף אותי בניסיון האישי שלכם.
תודה רבה!
קודם כל ממש שמחתי לגלות שנפתח פורום חדש ופעיל!!! בדיוק השבוע התייסרתי במחשבה שקהילות הפייסבוק למיניהן פחות מדברות אלי ולאן נעלמו כל הפורומים?!
מצטער שכתבתי מלא, אשמח אם תוכלו להתייחס ולקרוא
אני סטודנט זר לווטרינריה באיטליה, בדיוק מסיים את שנתי הראשונה באוניברסיטה. לאחר שהתוכית שלי נגנבה מהבית בו שהתה (אצל חברים בעלי ניסיון, משום שלא הורשה לי לקחת אותה לאיטליה בגלל שהיא זן בסכנת הכחדה) ואחרי הרבה ניסיונות לאתר אותה הבנתי שהמקרה אבוד לצערי.. בעקבות זאת שקלתי בלב כבד לקנות תוכי כשאגיע לאיטליה אך יש לי מספר חששות.
- יתכן שיהיה לי לוז נורא עמוס מה שאומר שיהיו ימים שאוכל להיות עם התוכי רק שעה וחצי, שעתיים ביום (לרוב לא) .
- אני גר בדירה עם אחי שבה הקירות די דקים ואנחנו חולקים עם השכנים קירות מסוימים (למזלי לא בחדר שלי, שם ימוקם הכלוב) לכן רעש הוא פקטור. מן הסתם שגם שנינו סטודנטים אז בכלל.
- יש לי חברה שנמצאת בעיר אחרת באיטליה במרחק של שעתיים וחצי בערך ברכבת. אליה אני הולך לסופ"ש פעם בשבועיים בערך.
האם זו בעיה רצינית עבור התוכי?
מן הסתם שאני אדאג שבדירה של בת הזוג שלי יהיה כלוב ואת הנסיעה הוא יעבור במנשא שקוף, או אפילו בתקווה עם רתמה או חליפת טיסה.
- את מרבית התקופה הקרובה באיטליה אבלה בבית כך שיהיה לי המון זמן לעסוק באילוף. מה גם שהיה לי קקדו גופין במשך כמעט ארבע שנים אז זו לא תהיה הפעם הראשונה.
- החדר בדירה שלי לא גדול במיוחד ולדעתי אוכל להכניס אליו כלוב A11 מקססיייממווםם.
- אז אחרי כל החפירה התכווננתי על המרכיבים החשובים : שקט יחסית, פחות תלותי מקקדו ושלא דורש מרחב גדול בכלוב.
מצד שני חשוב לי שהוא יהיה עם אופי גדול, אוהב מגע, ליצן. מתוך ההתלבטות בין קקריקי, קוקטייל וגרין ציק נראה לי שגרין ציק הכי קרוב למה שאני מחפש, בערך...
האם הוא יוכל לעמוד בשינויים בלוז שלי (לרוב 5 שעות בבית ומעלה ולפעמים שעתיים)? בנסיעות וכאלה?
אני חושב שעם הקקדו שלי הצלחתי להגיע למצב שהיא קיבלה שינויים בצורה טובה, מצד שני קקדו ככה או ככה צווח חזק בהתאם למצב רוח.
תוכי של אדם אחד? (מן הסתם שיש את משתנה האופי החינוך החיברות אבל באופן כללי כזן)
לגבי רעש הגעתי למסקנה שבזמן לימודים אני מעדיפים צווחה צורמת יחסית פה ושם מאשר רעש/שריקות באופן מתמיד. לכן קוקטיל ירד מהפרק.
אשמח אם תוכלו לשתף אותי בניסיון האישי שלכם.
תודה רבה!