11-14-2019, 07:30 AM
הוא לא עמד על הסטנד הגדול באמצע אפילו פעם אחת לדעתי, רק על השניים הקטנים.זה בגלל שאין מקום ?
11-14-2019, 07:30 AM
הוא לא עמד על הסטנד הגדול באמצע אפילו פעם אחת לדעתי, רק על השניים הקטנים.זה בגלל שאין מקום ?
אם בנוסף הוא אוכל מוצק לא רואה בעיה.
מה שכן הוא מלוכלך וצריך להספיג נייר במים חמימים (40 מעלות צלזיוס) ולנקות מעט באיזורים עם הדייסה המלוכלכת. האוכל שיש לו לא טוב לאוכל קבוע ושימי לב! מאוד חשוב בתהליכי גמילה להעשיר את המזון אוכל קבוע כופתיות כל הזמן 3 פעמים בשבוע תערובת זרעים יבשה (כמו שיש בכלוב אבל להוציא את זרעי החמנייה ולשמור כצ'ופר) תערובת השרייה פעמיים בשבוע את חייבת לתת מגוון סוגי ירקות: מלפפון, חסה מעט, קישוא, פילפל חריף, עלי בייבי ויש עוד... אפשר לתת גם תפוח אבל ללא גלעינים (הם רעילים) אני רואה שבתגובה הזאת צבי כתב לך תפריט. חשוב מאוד
11-14-2019, 04:03 PM
אז האוכל שיש לו בסדר פשוט להוציא את הגרעינים השחורים?
ודבר שני, להוציא מעכשיו את הזרעים היבשים או רק אחרי שיתחיל ללמוד לאכול?
11-14-2019, 04:41 PM
האוכל שיש לך הוא לא כופתיות אלא תערובת זרעים יבשה שדרך אגב אני לא יודע כמה היא מועשרת (איכותית)
כופתיות האלה נוטריבירד G14 (של החברה ורסלה-לגה) יהיה טוב בשבילו, למרות שאני אוהב את החברה פריטי בירד אבל אני בכל זאת ממליץ נוטריבירד מכיוון שהכופתיות האילו נפוצות יותר בחנויות (כי לפעמים יש מקרים שנגמר הכופתיות ולא מוצאים) ולהחליף חברה ברגע זה לא טוב. ראי תמונה כופתיות מהוות 75%-80% את השאר משלימים: ירקות, תערובת זרעים, תערובת השרייה, ביצה קשה ופעמיים בשבוע אפשר חתיכה קטנה של פרי. חשוב מאוד לתת סבידה או אבן גיר כמקור סידן. מומלץ סבידה כי מלבד הסידן יש גם מינרליים. איך להכין תערובת השרייה? קודם כל מוכרים מוכן כאן איך להכין בעצמך כאן איך להשרות ראי סרטונים ולשאלתך את זרעי החמנייה להפריד ולשמור, מדי פעם את יכולה לתת לו למקור שילמד. לא נותנים באופן קבוע מכיוון שהם מכילים זרחן שמונע ספיגת סידן לגוף
את הכופתיות להוסיף בכלי נוסף לתערובת הזרעים בשלבי הגמילה, כשיגמל להשאיר רק את הכופתיות.
תערובת זרעים 3 פעמים בשבוע תערובת השרייה פעמיים בשבוע ירקות מדי יום פירות פעמיים בשבוע מעט ביצה קשה בתחילת שבוע לחתוך ל- 4 רבעים ולשים במקרר, במשך השבוע לתת כל פעם רבע כך שזה יוצא ביצה אחת בשבוע 4 פעמים שימי לב ביצה קשה לא יותר מחצי שעה כי זה מקור לחיידקים תערובת השרייה לא יותר משעתיים בחום (11-14-2019, 04:43 PM)נועה קונפינו כתב: מזכיר של פריטי בירד לשאול אותו איזו חברה, שמתי שיגמר תקני את אותה חברה
11-14-2019, 04:54 PM
והחברה פריטי בירד טובה? במידה שזו היא
11-14-2019, 05:03 PM
חברה אמריקאית מצוינת
אם בכל זאת את מעוניינת בכופתיות של נוטריבירד את יכולה לקנות, התוכי עוד לא התרגל לכופתיות הנ"ל |
|