בחיפושיי אחר גוזלים להאכלה גיליתי שלא פשוט למצוא, ושברוב המקרים גם לא רוצים למכור, ובמקרים שבסוף כן מוכרים, מוכרים במחיר קרוב למחיר של תוכי גמול.
בנוסף לכך נוכחתי לגלות להבדיל מהמחשבה שלנו שנותנים להורים הביולוגים לגדל במשך שבועיים ורק אז מוציאים אותם להאכלה, במציאות (ברוב המקרים) זה לא כך ולוקחים ביצים למדגרות (גיליתי זאת גם לגבי בתי גידול הידועים באיכות חיברות התוכים שיוצאים מהם).
ואני תוהה אם מגדלים ידועים מגדלים במדגרות והתוכים עדיין יוצאים בריאים ומחוברתים ברמה גבוהה האם באמת יש שוני?
נוסף לכך, אני מנסה להבין את השימוש במדגרה.
האם אני יכול להיות בטוח שתהיה בקיעה או שיש סיכון גדול שלא תהיה בקיעה (במיוחד כשקונים ביצים במחיר לא קטן)?
האם יהיה מחסור לתוכי שגדל במדגרה שלא יהיה אפשר להשלים?
האם צריכה להיות איזושהי נגיעה ע"י האדם במדגרה או שהנגיעה ע"י האדם תהיה אך ורק לאחר הבקיעה?
האם צריך לעזור לתוכי לצאת מן הביצה ברגע שהוא במדגרה?
אני אשמח לקבל כמה שיותר מידע לגבי שימוש במדגרה והטיפול בתוכי ממדגרה.
בנוסף לכך נוכחתי לגלות להבדיל מהמחשבה שלנו שנותנים להורים הביולוגים לגדל במשך שבועיים ורק אז מוציאים אותם להאכלה, במציאות (ברוב המקרים) זה לא כך ולוקחים ביצים למדגרות (גיליתי זאת גם לגבי בתי גידול הידועים באיכות חיברות התוכים שיוצאים מהם).
ואני תוהה אם מגדלים ידועים מגדלים במדגרות והתוכים עדיין יוצאים בריאים ומחוברתים ברמה גבוהה האם באמת יש שוני?
נוסף לכך, אני מנסה להבין את השימוש במדגרה.
האם אני יכול להיות בטוח שתהיה בקיעה או שיש סיכון גדול שלא תהיה בקיעה (במיוחד כשקונים ביצים במחיר לא קטן)?
האם יהיה מחסור לתוכי שגדל במדגרה שלא יהיה אפשר להשלים?
האם צריכה להיות איזושהי נגיעה ע"י האדם במדגרה או שהנגיעה ע"י האדם תהיה אך ורק לאחר הבקיעה?
האם צריך לעזור לתוכי לצאת מן הביצה ברגע שהוא במדגרה?
אני אשמח לקבל כמה שיותר מידע לגבי שימוש במדגרה והטיפול בתוכי ממדגרה.