12-29-2023, 05:13 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-29-2023, 05:19 AM על ידי רינה.)
יש לי שאלה
מה אני צריכה לעשות כדי שהם יאהבו ליטופים?
בכל מקרה לגבי אזורים ..
אז שלשום איזה מישהי שאני לא מכירה פתחה להם את הכלוב כשהם היו בחוץ.. שתים עפו אחד היה קרוב ואחד לא ראיתי קראתי לו והוא באה הכנסתי אותו לכלוב ואז עליתי לגג לחפש את האחר
הוא עשה סיבובים באוויר ולא הבין איך לחזור אלי בסוף נחת על עץ דקל ואז על עץ פיקוס ואז אלי
אז חשבתי להתאמן שבוע הבא כדי להרגיל אותם למשרוקיות שישמעו אותנו גם מרחוק..
ויש לנו חתולים בסביבה איך ללמד אותם שהם מסוכנים או שכנראה הם לא ירדו למטה..
גם אני חשבתי שהתוכי שלי לא יודע מה זה אבל אז ראיתי שהוא כן יודע מה זה חתול אני גיליתי כי מעבר לזכוכית כמה פעמיים עבר חתול והתוכי התחיל לעוף בשיא המהירות אלי
12-30-2023, 08:02 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-31-2023, 08:41 AM על ידי צבי דגן.)
ויש לי עוד בעיה
בבוקר כשאני משחררת אותם והם עומדים לי על הידיים אז הם מסנצים לי את היד ואז פתאום עושים ממש כואב ואז כל הידיים שלי מלאות פצעים קטנים וזה גם מסקרן אותם ואז הם נושכים את זה ואני לא יכולה ככה וזה מתסכל כי אני רוצה להנות איתם אבל אי אפשר ואני לא יודעת איך להגיב כדי שיפסיקו
12-30-2023, 05:40 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 12-30-2023, 05:41 PM על ידי רוני.)
תוכלי לצלם את ההתנהגות הזו?
לגבי הליטופים: אין תוכי שלא אוהב ליטופים, יכול להיות שמכיון שהם כמה תוכים ביחד אז הם מספקים את זה בינם לבין עצמם ולכן הם לא צרכים אותך שתלטפי אותם.
אבל אני מאמין שעדיין לפעמים הם רוצים ממך ליטופים, נכון?