האכלתי בעבר הלא רחוק קוקטייל שכיום הוא תוכי מאד חברותי בבית, הוא מעט חששן אבל בסה"כ בסדר.
לגופו של עניין
הוצאתי מתיבת קינון תוכון בניצוי כמעט מלא ואני מאכיל אותו דייסה כל יום פעמיים עד שלוש כי אין לי רצון בגמילה כפויה אבל לא נראה שהוא משתחרר מהדייסה
יש לציין שהוא כבר מנוצה לגמרי אני שם לו כופתיות מפוררות והוא מעט משחק איתן אבל לא מתחיל לאכול
אצל הקוקטייל הדבר שהכי עזר זה מראה שהיתה מול קופסת הכופתיות וזה עודד אותו לאכול בכלוב של התוכון עדיין לא שמתי מראה
השאלה האם זה כך אמור להיות שאני צריך לגמול עם רעיונות כאלו האם הוא לא אמור לעבור לאט לאט לכופתיות
בנוסף אני מציין שהוא כן מתעניין בגרעינים אבל אני רוצה שהוא יהיה גמול על כופתיות
דבר נוסף לגבי האכלה אני מכין את הדייסה בחום של 38 מעלות אבל מאד מהר זה נהיה יותר קר מחמת הכמות הקטנה ומחמת שאני לא מזריק לו את הכול פנימה בכמה מנות אלא בטפטוף איטי שהוא לוקח לבד מהקצה של המזרק מה שגורם שהדייסה תתקרר מאד מהר
אשמח לעצתכם
לגופו של עניין
הוצאתי מתיבת קינון תוכון בניצוי כמעט מלא ואני מאכיל אותו דייסה כל יום פעמיים עד שלוש כי אין לי רצון בגמילה כפויה אבל לא נראה שהוא משתחרר מהדייסה
יש לציין שהוא כבר מנוצה לגמרי אני שם לו כופתיות מפוררות והוא מעט משחק איתן אבל לא מתחיל לאכול
אצל הקוקטייל הדבר שהכי עזר זה מראה שהיתה מול קופסת הכופתיות וזה עודד אותו לאכול בכלוב של התוכון עדיין לא שמתי מראה
השאלה האם זה כך אמור להיות שאני צריך לגמול עם רעיונות כאלו האם הוא לא אמור לעבור לאט לאט לכופתיות
בנוסף אני מציין שהוא כן מתעניין בגרעינים אבל אני רוצה שהוא יהיה גמול על כופתיות
דבר נוסף לגבי האכלה אני מכין את הדייסה בחום של 38 מעלות אבל מאד מהר זה נהיה יותר קר מחמת הכמות הקטנה ומחמת שאני לא מזריק לו את הכול פנימה בכמה מנות אלא בטפטוף איטי שהוא לוקח לבד מהקצה של המזרק מה שגורם שהדייסה תתקרר מאד מהר
אשמח לעצתכם