אפשר להשתמש בזרעים היבשים שנותנים לתוכי בתפריט הרגיל, ולהוסיף את הזרעים שלמטה או - את חלקם.
- זרעי דלעת
- זרעי חמניות קטנות,
- זרעי חמנייה לבנה
- עדשים אדומים,
- עדשים ירוקים,
- שעועית לבנה,
- שעועית אדומה
- מאש (שעועית מאש)
- פול קטן
- סיטריה אדומה,
- סיטריה צהובה,
- סיטריה שחורה,
- חומוס (מהסוג הקטן),
- אפונה,
- אפונה צהובה
- אפונה דן
- סויה,
- תירס של פופקורן,
- דוחן לבן,
- דוחן צהוב,
- דוחן אדום,
- דוחן ירוק (יפני),
- דוחן שחור,
- ניגר,
- שיבולת שועל מקולפת,
- שיבולת שועל שלמה (עם הקליפה)
- אורז מלא,
- דורה אדומה,
- דורה לבנה,
- חיטה,
- שעורה
- מאש (אפונה טאילנדית),
- חריע,
- לפתית,
- חפורית,
- כוסמת.
- זרעי פשתן.
- פרילה
- קירסנה