התוכי שלי שונאת מים ולא מעוניינת להתרגל אליהם. כדי לפצות על המחסור בלחות אני מתקלח עם התוכי לפחות 5 פעמים בשבוע. ככה גם לא משעמם, התוכי מדברת איתי במשך כל המקלחת. האם האדים במקלחת מספקים מספיק לחות עבור התוכי?
11-10-2019, 07:28 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-11-2019, 07:11 AM על ידי צבי דגן.)
גם לי יש ג'אקואית אחת שלא אוהבת מים. יש לה סטנד איתי ממש קרוב לדוש האמטיה, היא רואה אותי מתקלחת ושרה ומקשרת את זה למשהו חיובי (מלבד זמן איכות משותף) מדי פעם אני מתיזה עליה בעדינות רסיסי מים מהזרם כך יוצא שהיא גם נרטבת מעט.
חשוב לחזק את המעשה במשהו חיובי.
תראה , בהתחלה התוכית שלי (ארה) פחדה מאד ממים
לכן הרטבתי את היד ואז הרטבתי לה קצת את הראש
לאחר מכן עברתי לשפריצר היא הפסיקה לפחד לגמרי
נכון להיום אני לוקח אותה לברז פותח את הברז ואם היא רוצה מקלחת היא פשוט נכנסת מתחת משחקת עם המים , פותחת את הכנפיים ומרטיבה את עצמה כמה שהיא רוצה ללא ההתערבות שלי
11-11-2019, 06:05 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-11-2019, 07:14 AM על ידי צבי דגן.)
(11-10-2019, 06:31 PM)BeerS כתב: התוכי שלי שונאת מים ולא מעוניינת להתרגל אליהם. כדי לפצות על המחסור בלחות אני מתקלח עם התוכי לפחות 5 פעמים בשבוע. ככה גם לא משעמם, התוכי מדברת איתי במשך כל המקלחת. האם האדים במקלחת מספקים מספיק לחות עבור התוכי?
שים לה קערה רחבה עם מים רדודים שיכסו את גובה האצבעות?
אני מצפה שהיא תתרץ בעצמה.
האם ניסית את זה?