אני לא מתמצא במיכשור הזה כך שאין לי מושג אם קיים או לא.
אני מאמין שהיום רכיבים כאלה הולכים ונעשים יותר קטנים ויותר עוצמתיים, אם תפרק את הנייד שלך תגלה גודל מיזערי של רכיב הGPS.
אני אומר לך מתוך ידיעה, שלא משתמשים במשדרים זעירים בכל הקשור למחקרים אצל ציפורים גדולות כמו הנשר.
זה לא בגלל שהטכנולוגיה לא יודעת לייצר מכשירים כאלה, אלא בגלל שבפועל הם לא קיימים בשוק.
אולי בגלל חוסר כדאיות כלכלית.
10-28-2019, 06:48 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 10-28-2019, 09:36 PM על ידי צבי דגן.)
למיטב ידיעתי כדי להשתמש ב-GPS צריך סוללה או מקור חשמל ..
וממה שקראתי באינטרנט אין מקום על התוכי שתוכל לשים והוא לא יהרוס את המכשיר יגיע לסוללה ואז ימות.
11-03-2019, 07:06 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 11-03-2019, 07:07 AM על ידי BeerS.)
יש טבעות ליונים עם סוללה ומשדר GPS.
הפיתרון לתוכים: טבעת עם משדר GPS מצופה נירוסטה ועמידה מפני כרסומים + טעינה אלחוטית. השאלה היחידה היא: האם טעינה אלחוטית עלולה לגרום לתוכי לחלות בסרטן. בכל מקרה תמיד ניתן יהיה להוריד את הטבעת מהרגל של התוכי ולהטעין אותה. אבל חייבים סוללה חזקה של לפחות 24 שעות שימוש.
(11-03-2019, 07:06 AM)BeerS כתב: יש טבעות ליונים עם סוללה ומשדר GPS.
הפיתרון לתוכים: טבעת עם משדר GPS מצופה נירוסטה ועמידה מפני כרסומים + טעינה אלחוטית. השאלה היחידה היא: האם טעינה אלחוטית עלולה לגרום לתוכי לחלות בסרטן. בכל מקרה תמיד ניתן יהיה להוריד את הטבעת מהרגל של התוכי ולהטעין אותה. אבל חייבים סוללה חזקה של לפחות 24 שעות שימוש.
ההבדל בין יונים לתוכים הוא שלתוכי יש מקור חזק (פלייר) והוא יכרסם את הטבעת הזו מהרגל, אם אם כן היא עשויה מחומרים שעמידים מפני התוכי.
בכל מקרה, מדובר שדבר מעניין שלא הכרתי עד עכשיו.
(11-03-2019, 10:10 AM)צבי דגן כתב: ההבדל בין יונים לתוכים הוא שלתוכי יש מקור חזק (פלייר) והוא יכרסם את הטבעת הזו מהרגל, אם אם כן היא עשויה מחומרים שעמידים מפני התוכי.
בכל מקרה, מדובר שדבר מעניין שלא הכרתי עד עכשיו.
נכון, בדיוק בגלל זה מוצר דומה לתוכי חייב להיות עשוי ממתכת.