המאזניים נמצאו על שולחן וידאתי שהם על אפס ואז שמתי קופסת פלסטיק ריקה כשמסביבה יש מגן רוח במשך כמה דקות מיאית הגרם השתנתה וכשהרמתי את הקופסא זה מה שראיתי
ולו רק כדי שתהיה בטוח ושקט, אני ממליץ לך לפנות למוכר/ליצרן ולהציג בפניו את הבעיה.
תדגיש את הסתירה שקיימת בין המפרט הטכני לבין מה שאתה מקבל בפועל.
מעניין מה תהיה תגובתו.
09-23-2019, 12:57 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-23-2019, 08:30 PM על ידי צבי דגן.)
הגעתי אליהם, אחד הפקידים בדק וטען שזה לגיטימי ואם אני רוצה אני יכול להחזיר (החזרתי את המאזניים ועכשיו אני שוב מחפש.
בנוסף הוא אמר משהו שנשמע לי תמוה, אם אני רוצה דיוק של מאית הגרם אני צריך לקנות מאזניים של אלפית הגרם, ומה שקניתי זה בעיקר התצוגה ולא דיוק המשקל.
09-23-2019, 08:43 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 09-23-2019, 08:45 PM על ידי צבי דגן.)
ינון: אישית, אני לא קונה באינטרנט, זאת אומרת אני צריך שמישהו יקנה לי וייקח זמן עד שיגיע במיוחד עם החגים ודואר ישראל זה עלול לקחת לא מעט זמן, וכיוון שאני מחכה כל יום שיקראו לי לבוא זה קצת בעייתי.
צבי: העלתי לפה תמונה של הקופסה חוץ ממה שכתוב עליה אין לי מושג מי היצרן.
(09-23-2019, 08:43 PM)אהבת חיות כתב: צבי: העליתי לפה תמונה של הקופסה חוץ ממה שכתוב עליה אין לי מושג מי היצרן. יתכן שזו הסיבה לאי הדיוקים - היצרן לא ידוע וכנראה שהמוצר לא ממש איכותי.
ולמרות זאת, אם הוא היה זול יחסית, הייתי משאיר אותו, משום שהוא עונה על הצרכים שלך.