08-22-2019, 10:58 AM
רק לידיעתך, הכלוב הזה ממש לא מתאים לקוקטייל, בכלל כלוב עגול לא מתאים לשום תוכי.
וגם אולי בגלל הכלוב הזה הציפורן "נשרה" לו.
וגם אולי בגלל הכלוב הזה הציפורן "נשרה" לו.
08-22-2019, 10:58 AM
רק לידיעתך, הכלוב הזה ממש לא מתאים לקוקטייל, בכלל כלוב עגול לא מתאים לשום תוכי.
וגם אולי בגלל הכלוב הזה הציפורן "נשרה" לו. אכן, המצב הרבה יותר טוב. תמשיך לטפל במשחת האנטיביוטיקה ֹבעוד יומיים תראה תמונה עדכנית. כמו ינון, גם אני חושב שהכלובים עגולים לא מתאימים לתוכים, ומצטרף לדעתו שבסבירות גבוהה הציפורן נתפסה לא באחד המקומות הצרים שבין הסורגים. כידוע שבכלובים עגולים, הרווחים בין הסורגים, הולכים ונעשים צרים יותר.
08-22-2019, 06:30 PM
גם אם היה בחוץ, עדיין יתכן שהוא עמד על הכלוב והציפורן נתפסה לו.
מכיוון שאין לך הסבר אחר, זהו ההסבר היחיד שמתקבל על הדעת. וגם אם נתעלם ממה שקרה ואיך זה קרה, הכלוב הזה לא מתאים לתוכים, הן משום שהוא קטן מאוד והן משום שהוא עגול והסורגים מסודרים כך שהתוכי לא יכול לתפס עליהם.
אתה חייב להשיג כלוב הרבה יותר מרווח ממה שיש לך
אתה צריך להשיג את הכלוב הכי גדול שאתה יכול בהתאם למיקום ולתקציב 3-4 משחקים (צעצוע אחד בתוך הכלוב תלוי בגודל הכלוב) וכל חודש להחליף לאחד אחר. בנוסף, אתה צריך להוציא אותו מינימום שעתיים ביום וטוב לבנות לו סטנד עם משחקים שתהיה לו פעילות וגם כמובן לשחק איתו ללטף וכדומה.
תאמת הוא כל היום בחוץ.
כשהוא בכלוב הוא מתחיל להשתגע ולצעוק כל הזמן. רק כשיש בית ספר הוא בכלוב עד שאני חוזר הביתה. לאחרונה קניתי לו שני צעצועים והוא בכלל לא נוגע בהם כנראה הוא צריך זמן להתרגל, וכשהוא יוצא בחוץ יש לו תיק שהוא אוהב להיכנס אליו ושם יש גומיות וכל מינה תכשיטים שהוא משחק איתם (לא לדאוג זה לא תכשיטים שהוא יכול להיחנק מהם). תודה רבה על הכל, אני יבדוק כלוב גדול יותר בשבילו. אה ושאלה, אתמול כשהייתי אצל הווטרינר הוא אמר שלא צריך יותר לשים את המשחה אז מה לעשות להמשיך או להפסיק?
תמשיך עד שיהיה שבוע מאז שהתחלת
אולי המשחקים האלה גדולים, שלח תמונה זה שהוא כל הזמן בחוץ זה בסדר אבל עדיין כלוב עגול זה בעייתי. אגב, מה התזונה שאתה נותן לו?
בכלוב יש לו את האוכל שלו עם ויטמינים , אני נותן לו לפעמים מלפפון , הוא אוהב את הבפנים של הלחם , את הצהוב של ביצה קשה , לפעמים מקרוני גם , תפוח ירוק ומנגו...
הנה הכלוב שלו במלואו https://drive.google.com/file/d/1XJKU1xi...sp=sharing וזה המשחק החדש שקינתי לו https://drive.google.com/file/d/1MY8wzWo...sp=sharing מה שקניתי לו השני זה המשאף ציפורניים החדש שיש לו בכלוב בזה דווקא הוא כן נוגע.
איזה סוג אוכל זה?
לחם לא טוב, אין לו כל ערך תזונתי והוא סתם מכביד על התוכי, כנ"ל לגבי פסטה. ראה כאן את המשייף ציפורניים תוציא, הוא עלול לפצוע לו את ה"כריות" של האצבעות ובלי שום קשר הוא נראה גדול לתוכים גדולים. המשחק שצילמת נראה טוב
08-23-2019, 09:37 AM
(הודעה זו נערכה לאחרונה: 08-23-2019, 09:39 AM על ידי ShadowRaze.)
שהייתי בחנות ביקשתי מהם משייף לתוכי קוקטייל והם הביאו לי את זה שילמתי על זה 65 שקל מה זה לא טוב?
וכן המשחק נראה טוב אבל זה כבר שבוע בכלוב שלו והוא לא נגע בזה פעם אחת |
|