- בנוגע לסרטון תעלי אותו ליוטיוב ואז תדביקי פה את הקישור
- הזפק באמת לא התרוקן, נחכה לתשובתו של צבי
- לא ראיתי תמונה של הדייסה
- בנוגע לקדח 5 סנטימטרים מעל החץ יהיה טוב לדעתי
- בנוגע למד טמפ' חוץ מלבדוק באינטרנט תנסי אולי ברשתות סופר פארם, ניו פארם וכיוצא בזה
06-23-2019, 08:17 AM
06-23-2019, 08:23 AM
עכשיו ראיתי את הסרטון, אכן יש לו קשיים נשימתיים ואין לי מושג מהי הסיבה.
תתקני את כל הליקויים שציינתי (חוץ מהחורים) לעיל ונראה אם יהיה שיפור. כמו כן, תצלמי בזמן שאתה מאכילה (את כל תהליך ההאכלה).
בסדר גמור, אבדוק את הסמכת הדייסה שוב.
אני יודעת שאין בועות במזרק אני מוציאה לפני, אני בודקת את הדייסה ביד לא במזרק מעכשיו אכוון ל-40 חום דייסה. יש מצב אולי באמת הטמפרטורה לא 36 מעלות אלא מעלה או 2 פחות. השאלה אם אני אעלה את החום? המקסימום מראה 38 באומנת כפי שהסרטתי אז אין לי איך להעלות לעוד מעלה או שתיים במידה ולא נכון הטמפרטורה. אני הוכחת לבית מרקחת וחנות חיות לחפש מד איכותי מעדיפה לקנות כבר היום.
06-23-2019, 10:04 AM
בנוגע לדייסה זה לא טוב לבדוק את החום על פרק כף היד, זה לא אובייקטיבי.
את צריכה למדוד את הטמפ' באמצעות מד טמפ' נוזלי. (שהרגש לא יגע בדפנות הכוס אלא בדייסה עצמה) מקווה שהבנת. (06-23-2019, 08:56 AM)גלי כתב: אני יודעת שאין בועות במזרק אני מוציאה לפני, אני בודקת את הדייסה ביד לא במזרק מעכשיו אכוון ל-40 חום דייסה. את הכלי עם הדייסה צריך להכניס לתוך כלי נוסף עם מים חמים ולהשאיר את המדחום בתוך הדייסה כדי לראות שבכל משך ההאכלה תהיה הטמפרטורה הנכונה.
06-23-2019, 10:24 AM
דרך נוספת להכנת הדייסה ולשמור על הטמפרטורה המתאימה.
הבנתי שאת מנהלת רישום של משקל הגוזל.
אפשר שתעתיקי אותו לכאן? |
|