מישהו מכיר את התופעה ויכול להסביר למה זה ככה?
תודה
תודה
03-26-2019, 05:15 PM
מה הסוג? בת כמה הציפור? כמה זמן אצלך? מהי התזונה?
03-26-2019, 06:37 PM
בבקשה תמונות נוספות
מה סוג הציפור? גיל? זכר/נקבה? (03-26-2019, 05:15 PM)yinon236 כתב: מה הסוג? בת כמה הציפור? כמה זמן אצלך? מהי התזונה? קוקטיילית בת חמישה חודשים אוכלת תערובת דוחן (03-26-2019, 05:15 PM)yinon236 כתב: מה הסוג? בת כמה הציפור? כמה זמן אצלך? מהי התזונה? קוקטיילית בת חמישה חודשים אוכלת תערובת דוחן היא אצליחודשיים וחצי וזה הופיע קצת אחרי שהבאתי אותה
כמה זמן התופעה הזאת נמשכת? חודשיים?
מה מצב הלשלשת בכלוב? תמונה תעזור התוכית פעילה? מצייצת? התזונה לא מאוזנת. התוכית צריכה לאכול כופתיות במקום הדוחן, הכופתיות מהוות 75-80% מהתזונה. בנוסף, להוסיף 3 פעמים בשבוע תערובת זרעים איכותית ( דוחן ועוד זרעים משופרים ) וגם תערובת השרייה 3 פעמים בשבוע. לקחת ביצה קשה לחתוך ל 4 רבעים ולשים במקרר. לתת כל יום רבע זאת אומרת 4 פעמים בשבוע. ( את הביצה קשה לא להשאיר יותר מ 20 דקות עד חצי שעה בכלוב ) בנוסף אפשרי כל יום ירק חתיכה קטנה ופעמיים בשבוע פרי. אסור לתת: עגבניה, שוקולד, אבוקדו, פטרוזיליה, שום, בצל, תפוח אדמה וכל מזון מעובד. ענבים לא לתת הרבה זה עלול להעמיס על הכליות. הבנתי גם שתות עלול להזיק אז לא כדאי הכופתיות האלה טובות נוטריברד G14 וגם אלה פריטי בירד מידה small אופן ההרגלה לכופתיות הוא כזה: בהתחלה במשך שבוע מוסיפים עוד כלי עם כופתיות. לאחר מכן בכלי אחד מערבבים את הדוחן עם הכופתיות גם במשך שבוע. ולאחר מכן לתת רק כופתיות, כל התהליך צריך להיעשות באופן מבוקר תוך תצפית שהתוכית אכן אוכלת. וגם ראי כאן: תזונה תערובת השרייה אני ממליץ לקנות מוכן כמו כאן ואיך מכינים תערובת השרייה כאן וכאן וכן סבידה שתהיה זמינה בכלוב או אבן גיר
03-26-2019, 09:45 PM
תתייחסי גם לשאלות של ד"ר אילן פלגי, בתגובה מספר 3
(03-26-2019, 08:52 PM)yinon236 כתב: כמה זמן התופעה הזאת נמשכת? חודשיים?הלשלשת שלה בסדר אין שילשול לא מצליחה להעלות לכאן תמונה. התופעה קרוב לחודשיים היא מסרבת לאכול מזון אחר היא משחקת ומצייצת ולא נראית רדומה. היא חיה עם עוד תוכים, גרינצ'יק וציפורי אהבה והיא מתפקדת כמוהם רק שהם אוכלים הכל.
03-27-2019, 07:49 AM
כופתיות הן מאוד חשובות.
ראי כאן: איך נרגיל את התוכי שלנו לאכול כופתיות? צריך להרטיב את המקום עם מים חמימים כ- 40 מעלות צלזיוס. ואחר כך להסיר עם נייר |
|