היי צבי
אשמח לעצתך,
יש לאימי כלוב של ציפורי אהבה בגודל 1.5מ על 1 מ' בגובה 2 מ'.
ובו לפחות 7-8 זוגות של ציפורי אהבה.
בתקופה זו מתחילים לצאת המון גוזלים מתאי ההטלה, אך איך שהם יוצאים מיד תוקפים אותם שאר התוכים, בעיקר ברגלים פוצעים אותם פציעות קשות ואף הרגו גם גוזל אחד.
מצד אחד אני רוצה להפריד את הגוזלים שיוצאים כדי למנוע תקיפה שלהם מצד שני אני רואה שהם עוד לא יודעים לאכול לבד ובעיקר מבוהלים מהבידוד מההורים, מה גם שאני רוצה שיגדלו בתוך הלהקה... ולא עכשיו להקים כלוב נוסף.
הדבר היחיד שעשיתי עכשיו זה לשים כלוב קטן בתוך הכלוב הגדול והכנסתי את הגוזל פנימה בתקווה שההורים יאכילו אותו וגם יהיה מוגן מתקיפה
אשמח אם תענה לשאלותיי?
תודה
אשמח לעצתך,
יש לאימי כלוב של ציפורי אהבה בגודל 1.5מ על 1 מ' בגובה 2 מ'.
ובו לפחות 7-8 זוגות של ציפורי אהבה.
בתקופה זו מתחילים לצאת המון גוזלים מתאי ההטלה, אך איך שהם יוצאים מיד תוקפים אותם שאר התוכים, בעיקר ברגלים פוצעים אותם פציעות קשות ואף הרגו גם גוזל אחד.
מצד אחד אני רוצה להפריד את הגוזלים שיוצאים כדי למנוע תקיפה שלהם מצד שני אני רואה שהם עוד לא יודעים לאכול לבד ובעיקר מבוהלים מהבידוד מההורים, מה גם שאני רוצה שיגדלו בתוך הלהקה... ולא עכשיו להקים כלוב נוסף.
הדבר היחיד שעשיתי עכשיו זה לשים כלוב קטן בתוך הכלוב הגדול והכנסתי את הגוזל פנימה בתקווה שההורים יאכילו אותו וגם יהיה מוגן מתקיפה
אשמח אם תענה לשאלותיי?
- מה הסיבה שהם תוקפים את כל הגוזלים שיוצאים מתא ההטלה?
האם זה כי הכלוב קטן מדיי?
ואם כן מה עושים כדי להרגיל אותם שלא יתקפו את הגוזלים?
- אני לא יודע מה לעשות עם גדילת האוכלוסייה, מכיוון שאני לא סומך כל אנשים שיטפלו בתוכים כמו שצריך אני מעדיף שיגדלו אצלי ולא להתחיל להפריד בניהם, במיוחד כשאני לא יכול להבדיל מי נחשבים זוג ומי לא, מה הפתרון לגדילה בכמות שלהם?
ומה הדבר הנכון לעשות עם הגוזלים שבוקעים?
תודה