אני רוצה להזמין רתמת רגל לתוכי כמובן שהרתמה תהיה מחומר נמתך או קפיץ ואני צריך לדעת איזה גודל טבעת לרגל של גרינציק? מישהו אולי יודע
אני לא יודע מה זה "רתמת רגל".
אם אתה מתכוון לרצועה שקשורה לרגל של התוכי, אני לא ממליץ, משום שמדובר כאן בעינויים. מלבד זאת, הרצועה ברגל של התוכי עלולה לסכן את הרגל ולגרום לשבר או לפחות בנזק גדול, צריך רק לתאר את הכוח שהרצועה מפעילה על הרגל של התוכי כאשר הוא נבלם תוך כדי המעוף. הרתמה שמולבשת לגופו של התוכי מחלקת את הלחץ על כל שטח הגוף ומונעת פגיעות.
04-14-2024, 11:23 AM
ומה יקרה כאשר התוכי ירצה לעוף מעבר להתארכות הקפיץ?
הרי זה מה שקורה בד"כ, התוכי מבוהל מכך שהוא קשור ומנסה לעוף רחוק ככל האפשר.
04-14-2024, 01:03 PM
יעשה סיבוב כזה ויראה שלא יכול אחרי שהקפיץ ימתך עד הסוף פשוט סוג של יעוף לצד אחר.
04-14-2024, 06:45 PM
אתה לא חושב שהרצועה ברגל של התוכי עלולה לסכן את הרגל ולגרום לשבר או לפחות לנזק גדול?
צריך רק לתאר את הכוח שהרצועה מפעילה על הרגל של התוכי כאשר הוא נבלם תוך כדי המעוף.
04-15-2024, 07:59 AM
אז יש אולי פתרון לזה רצועה בגוף הוא לא שם ניסיתי את כל התרגילים להרגיל אבל שזה בא בלהכניס לו הוא מפחד תוקף ולא מסכים רצועה ברגל אמרתה אי אפשר אז מה כן הפריפלייט שלו לא כל כך טוב בחוץ ואם אנשים כי או יעוף לאנשים או יתקע על עץ יש למישהו פתרון.
04-15-2024, 10:30 AM
כנראה שאין לך מספיק סבלנות כדי להרגיל את התוכי לחליפת טיסה.
תעיין בכתבה הזו: איך נרגיל את התוכי לחליפת הטיסה וגם לא חייבים חליפה שלמה, אפשר להסתפק ברתמה כזו ראה גם כאן: מידות לחליפת טיסה ורתמה לפי סוגי תוכים שונים
היה לי מלא סבלנות פשוט הוא לא מסכים שמשהו יעטוף אותו.
וסתם לשאול כלוב a 10 מתאים לגרינציק או שהוא קטן מידי?
כלוב A10 מספיק לשינה ולמנוחה.
אם אתה רוצה שישהה בו במשך זמן ממושך יותר, תאפשר לו להיות ברוב הזמן על המוט שמעל הכלוב. אם יש לך מקום בבית, תעדיף כלוב גדול יותר. כמו למשל - A19 |
|