07-02-2023, 08:30 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-02-2023, 08:33 PM על ידי יוסף !!!.)
כי מלא פעמיים הוא עף לכלוב ולא נוחת ביד
ונגיד אם אני יגיד לו לבוא ממעל הכלוב הוא בטוח לא יבוא הוא מעדיף את הכלוב
איך אני גורם לו לאהוב להיות בחוץ [הוא תמיד אהב להיות בחוץ אבל לא התנהגתי נכון רוב הזמן שאני הייתי אתו זה היה אימונים ובאותו מקום בטח קצת התחרפן]
(07-01-2023, 08:05 PM)רוני כתב:
(07-01-2023, 07:41 PM)יוסף !!! כתב: התוכי עף מפניה כך שלא רואה אותי בכלל ממרחק גדול והוא רק שומע "בוא" יפה מאוד! נשמח לראות סרטונים!
אבל שמתי לב אם הוא על מקל הוא לא עף כי יש לו אחיזה יותר בטוחהתרגיל אותו שיעוף אליך מכל מקום.
וגם במקום שלא אימנתי אותו בכלל הוא קודם צריך להתרגל זה הגיוני, תרגיל אותו למעברים בין מקומות.
אגב, האם אתה כבר עושה איתו אימונים בחוץ או רק בבית?
בחוץ עשיתי פעם אחת בלבד והוא עף אלי רק פעם אחת ומרוחק רק של מטר, היה לו תעסוקה
ובבית יהיה קשה לאמן אותו הוא יעוף כל הזמן לכלוב או פשוט לא מרוכז
אני עושה איתו אימונים בבניין ואני קרוב לדלת והוא רחוק [הוא מזהה את הדלת של הבית] יכול להיות שבכלל הוא עף אלי בגלל שהוא רוצה להיות יותר קרוב לבית
אני כבר לא יודע מה לחשוב.
אני לא נמצא איתו ולא רואה את ההתנהגות שלו מעבר למה שאתה מתאר.
אתה יכול לדעת את התשובה טוב יותר ממני.
תעשה מספר ניסיונות ואז תוכל להחליט אם הוא רוצה להיות קרוב לבית או - ממלא את רצונך כי כך הוא רוצה או כי הוא מצפה לפרס.
07-02-2023, 08:41 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 07-02-2023, 08:44 PM על ידי יוסף !!!.)
אני נותן לו את המזון הכי אהוב עליו
עכשיו לתת לו גם שהוא עף אלי בלי קריאה? אני לא נותן לו ואז הוא לא עף אלי כל האימון בלי קריאה אבל כל שיעור צריך להזכיר לו מחדש שהוא לא מקבל בלי שקוראים לו
וסתם להגיד שלפני חודש בהרך באמצע האימונים נשר לו נוצה של הכנף שבקולמוס יש טיפת דם קטנה וגם היום נפל לו נוצה אם טיפת דם קטנה ונראה לי שהנוצה הזאת כבר נשרה לו וגדלה ועוד פעם נשרה זה הגיוני שהנוצה מתחלפת פעמיים בהפרש של חודש.
נראה לי שהוא רוצה להיות קרוב לבית\לכלוב.
(07-02-2023, 08:41 PM)יוסף !!! כתב: אני נותן לו את המזון הכי אהוב עליו - יפה
עכשיו לתת לו גם שהוא עף אלי בלי קריאה? - כן
אני לא נותן לו ואז הוא לא עף אלי כל האימון בלי קריאה אבל כל שיעור צריך להזכיר לו מחדש שהוא לא מקבל בלי שקוראים לו - בדיוק כך תעשה, אם הוא לא בא אליך אל תיתן לו פרסים