07-01-2023, 09:40 PM
יפה.
למדתי משהו שלא ידעתי קודם.
תודה
למדתי משהו שלא ידעתי קודם.
תודה
07-01-2023, 09:40 PM
יפה.
למדתי משהו שלא ידעתי קודם. תודה
07-01-2023, 10:21 PM
בכיף, אני צריך להגיד לך תודה צבי, על כל העזרה שלך בפורום תודה ענקית בשם המגדלים ובמיוחד בשם התוכים והחיות!!
האמת שגם אני לא הייתי בטוח שהביצה תחזיק מעמד אבל היה ניראלי משום מה שזו הדרך שבה מזון ביצים (שמוכרים בחנויות חיות) לא מתקלקל, ידוע לך איך החברות מכינות את המזון ביצים?
07-01-2023, 10:27 PM
אני חושב שמייבשים בעזרת אוויר חם וגם מוסיפים חומר משמר בשם פטקין
07-01-2023, 10:31 PM
הבנתי, אני לא שמתי חומר משמר אז בא נראה כמה זמן זה יחזיק אצלי...
אגב, רציתי להכין חטיפים לתוכים ואין לי חמאת בוטנים, אפשר לשים טחינה גולמית ודבש?
07-02-2023, 07:59 AM
אפשר לשים טחינה ו/או דבש.
אבל הייתי נמנע מלתת דברים מתוקים באופן קבוע ולאורך זמן. מה דעתך על ״מקל דבש״?
גם מקל דבש אני נותן להם מידי פעם.
בדרך כלל אני מכין להם מקל דבש ביתי או חטיפים ביתיים כגון זה: איך להכין, "חטיף" אצטרובל, מעניין לתוכים? אך מכיון שנגמרה לי החמאת בוטנים ודבש נשאר לי מעט מאוד אז חשבתי אולי להחליף את זה בטחינה גולמית.
07-02-2023, 10:45 AM
כפי שאמרתי לעיל, אתה יכול לתת טחינה.
וגם אתה יכול להכין מעין דבש בעזרת מים בריכוז גבוהה של סוכר. מרתיחים מים ומכניסים סוכר. בוחשים כל הזמן עד שכל הסוכר מתמוסס. ואז ממשיכים לחמם על אש קטנה עד שרוב המים מתאדים. לאחר הקירור תקבל מעין דבש מְלָאכוּתִי, לפעמים הוא נקרא "דבש מזויף". להכנת מקל דבש, ראה בכתבות האלה:
07-02-2023, 11:21 AM
ובדבש אין יותר מידי סוכר?
|
|