04-19-2023, 08:51 PM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-19-2023, 08:52 PM על ידי רוני.)
גידלתי ציפורי אהבה לתקופה קצרה של כמה חודשים, אני פחות אוהב לגדל אותם מכיון שהם אגרסיביים... לדעתי הדרך הכי טובה לגדל ציפורי אהבה זה בזוגות ולא בלהקה (ובטח שלא בלהקה עם מיני תוכים שונים...)
זה מה שאני מתכנן, לקנות זוג בוגר שיטילו ומהגוזלים נעשה להקה
זה עדיף לי כי אני אוכל לקחת אולי אחד מהגוזלים, להאכיל אותו בדייסה ולחברת אותו
מה עדיף לדעתך רוני לגדל בלהקה בדרך שהצעתי ציפורי אהבה או תוכונים אוסטרלים?
לדעתי עדיף תוכונים אוסטרליים (אולי אפילו אנגליים?)
התוכונים לדעתי יותר קלים לריבוי וגם פחות אגרסיביים מציפורי אהבה...
לפני כמה ימים דיברתי עם מישהו שמגדל ציפורי אהבה בלהקה, הוא אמר לי שאם בטעות תוכי אחד נכנס לתיבת קינון של זוג אחר לא בטוח שהוא יוצא מזה בשלום, ולפעמים התוכים אצלו רבים עד מוות ממש....
04-20-2023, 09:58 AM (הודעה זו נערכה לאחרונה: 04-20-2023, 10:18 AM על ידי מרדכי2626.)
אם ככה אז אני בטוח הולך על תוכונים
תודה רבה רוני
טוב, האשכול הזה לא מעשי
עכשיו שאלתי ובבית שלי לא מסכימים עוד ציפורים, פוחדים מאבק נוצות
בקושי את הקוואקר הם מסכימים להשאיר
בכל אופן תודה רוני
א. מה אתה עושה עם הדגים?
אגב, זה באמת קצת קשה לגדל דגים, כי זה לא נייד ודורש הרבה עבודה יחסית למחיר הדגים, עלות הקמתו ותחזוקתו, התחייבות הזמן הנדרשת להאכלה ותחזוקה, והפוטנציאל שדברים ישתבשו אם לא תטפל היטב בדגים.
שנית, אני ממליץ על גידול פינקים כי הם שקטים ועדינים ומתרבים הרבה.
אבל, גידול עם תוכים אינו כדאי ולא מהסיבה שהם יזיקו לפינקים הבוגרים אלא לגוזלים, הפינקים מגדלים את הגוזלים והתוכים נושכים את הקטנים מוציאים ונושכים את תא ההטלה, כך שזה לא כדאי. אלא"כ זה כלוב ענקי.
אגב, פינקים במצבים מסוימים אפשר לחברת. והפינק זברה הוא פינק יפה לדעתי עם הרבה מוטציות.
העזרה שלי- מהניסיון שלי.
אני לא אחראי על שום נזק שיקרה בעקבות זה!