אהלן , איך אפשר לגרום לקוקטיילים שיש אצלי להתחבר כבר ולהביא גוזלים? יש אצלי 4 קוקטיילים בווליר , 2 מהם כל הזמן משחקים אחד לשני בראש אבל לא נכנסים בכלל לתיבת קינון רק מסתכלים פנימה ומוציאים את הראש.. יש דרך לגרום להם להתחיל להביא גוזלים?
01-23-2023, 04:34 PM
הדרך, באופן כללי היא, לספק להם את כל הצרכים הנדרשים.
אנא, תתייחס לשאלותיי אלה:
(01-23-2023, 04:34 PM)צבי דגן כתב: הדרך, באופן כללי היא, לספק להם את כל הצרכים הנדרשים.-כלוב גודל 2×2×1 -2 זכרים 2 נקבות -הגיל של התוכים בסביבות שנה-שנה וחצי -יודע שיש זוגות כי אני רואה את הזכרים מצייצים וצועקים , והנקבות שקטות(וגם אני סומך על הבן אדם שקניתי ממנו) -התוכים אוכלים תערובת זרעים ומדי פעם נותן להם פירות , אבני גיר קבוע יש בכלוב 2 אבנים -בכלוב יש 2 תיבות קינון -התיבות קינון נמצאות בחלק העליון של הווליר -מסתובבים חתולים מסביב לכלוב , כלבים לא. -הכלוב מוגן מרוח וגשם (01-23-2023, 04:47 PM)guycohen1 כתב:(01-23-2023, 04:34 PM)צבי דגן כתב: הדרך, באופן כללי היא, לספק להם את כל הצרכים הנדרשים.-כלוב גודל 2×2×1
01-23-2023, 04:50 PM
האם החתולים מציקים לתוכים?
כמה זמן התוכים אצלך? איזה צבע התוכים? (במוטציות צבע מסויימות ניתן להבחין בין זכר לנקבה לפי המראה החיצוני.) (01-23-2023, 04:50 PM)רוני כתב: האם החתולים מציקים לתוכים? החתולים מדי פעם קופצים על הכלוב אין לי יותר מדי מה לעשות עם זה אלה חתולי רחוב.. יש 4 מוטציות שונות- וויטפייס(זכר) , פייד ראש לבן(זכר) , לטינו(נקבה) , אלבינו(נקבה) לגבי אלבינו לא בטוח אם היא אלבינו או לא , היא כן לבנה כולה אבל עיניים שחורות לא אדומות.. (01-23-2023, 04:50 PM)רוני כתב: האם החתולים מציקים לתוכים? והתוכים אצלי בערך חצי שנה לא שמתי לב ששאלת
טוב, גם אצלי החתולים מציקים מידי פעם, זה לא מונע מהתוכים שלי להתרבות...
יכול להיות שהסיבה לחוסר ריבייה היא בגלל מזג אוויר שהוא פחות נוח כרגע לריבייה... וחוץ מזה לפעמים הם סתם ככה עושים הפסקות בהטלה, אצלי הלהקה התחילה ריבייה אחרי כמעט שנה שהם היו אצלי... ( אגב, בהודעה זו אני הופך לחברVIP ) (01-23-2023, 04:56 PM)רוני כתב: טוב, גם אצלי החתולים מציקים מידי פעם, זה לא מונע מהתוכים שלי להתרבות... הלוואי שיתחילו כבר , הבאתי ביחד איתם זוג פינק זברה ודווקא הם הביאו תוך חודשיים 7 גוזלים יהיה טוב בעזרת ה' , נחכה גם לתגובה של צבי אולי יש לו איזה סיבה (01-23-2023, 04:47 PM)guycohen1 כתב: -כלוב גודל 2×2×1 |
|